Tromsø vant på Marienlyst

Jonatan Braut Brunes ga oss en drømmestart, men Tromsø snudde kampen og vant til slutt 2-1 på Marienlyst i kveld.

Se høydepunktene her.

Et sprudlende Godset-lag dominerte den første omgangen, og vasket frem en rekke store målsjanser tidlig.

Etter elleve minutter kom et fortjent ledermål - og første mål i SIF-trøya for Jonatan Braut Brunes. 22-åringen stanget et strålende innlegg fra nesten tolv år eldre Lars Vilsvik, og kunne endelig slippe jubelen løs foran GodsetUnionen.

Jonatan Braut Brunes scoret sitt første mål for Strømsgodset med et flott hodestøt mot Tromsø i kveld. Foto: Børre E. Helgerud

Utover omgangen hadde vi flere store muligheter, spesielt ved målscorer Jonatan og Halldor Stenevik, men det ble med den ene scoringen.

I stedet utlignet Tromsø etter en snau halvtime ved August Mikkelsen.

Også i det første kvarteret etter pause var vi det beste laget, og både Fred Friday og Lars Vilsvik fikk gode muligheter til å sende oss tilbake i ledelsen. Freds avslutning gikk like utenfor, mens Vilsvik satte ballen i tverrliggeren.

Den siste halvtimen mistet vi momentumet vi hadde hatt i store deler av den første timen, og de store målsjansene kom ikke lenger på løpende bånd.

Tre minutter før slutt kom i stedet den avgjørende scoringen den andre veien. Eric Kitolano kom først på en ball inne i vår boks, og ble matchvinner.