Trenerduoen er i gang

Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen har gjennomført sine to første dager som hovedtrenere. Etter endt arbeidsdag i dag tok vi en prat med trenerduoen om hvordan de ser på tiden fremover.

Annonse:

Håkon og «BP» har hatt to hektiske dager siden de satte i gang i sine nye roller mandag morgen, og etter endt arbeidsdag tirsdag ettermiddag tok vi en prat med trenerduoen.

- Det har vært en tøff tid for veldig mange i og rundt klubben. Etter at vi kom frem til denne løsningen har det handlet om å få kontroll på situasjonen, så vi kan begynne å legge til rette for en prestasjonskultur igjen, sier Håkon Wibe-Lund.

Etter perioden vi har vært gjennom er det sportslige apparatet nå opptatt av å se fremover og jobbe mot seriestart. Nå venter endelig fellestrening igjen i morgen, og allerede på søndag spilles vår første treningskamp siden februar når Lillestrøm kommer til Marienlyst.

- Nå har vi hatt mer enn nok med å samle trenerteam, spillere og klubben til å se fremover. Vi skal ha møter i morgen, torsdag og fredag, og skal nok ha en god plan her etter hvert, sier BP.

Se hele intervjuet her.


Annonse fra Eliteserien: