Sebastian Pedersen (9), Aleksander Stenseth (51), Arnar Gudjonsson (bak) og Hasan Hüseyin Duman, Team SIF mot Eidsvold Turn

Tredje på rad for Team SIF

Team SIF tok sin tredje strake seier, og sjuende på de siste ni, da Gjelleråsen ble slått 3-0 på Marienlyst søndag.

Team SIF har levert både underholdning og resultater i høst, og befestet sin 4. plass med dagens solide seier og tabellnabo Gjelleråsen.

I tillegg til spillerne fra rekruttstallen hadde Team SIF med seg tre A-lagsspillere i Kristoffer Tokstad, Andreas Hoven og Sebastian Pedersen.

Siden sommerpausen er det ingen lag som har tatt flere poeng enn oss. I likhet med avdelingsleder Kvik Halden har vi nå tatt 22 poeng i høstsesongen – og siden tapet for Lillestrøm 2 i første kamp etter ferien er det kun nevnte Kvik som har klart å slå oss.

Dagens kamp startet oppskriftsmessig da Aleksander Biermann Stenseth ga oss ledelsen med en flott avslutning etter 24 minutter. Det var Aleks sin sjette scoring i 3. divisjon, og tiende totalt i Strømsgodset-drakt denne sesongen.

Rett før pause doblet så Sebastian Pedersen ledelsen, da han fra hjørnet av feltet banket ballen opp i lengste kryss med venstrefoten.

Fem minutter etter pause kom så den avgjørende scoringen. Hasan Hüseyin Duman sitt hjørnespark traff pannebrasken til Arnar Gudjonsson, og midtstopperen headet inn sitt første mål for året.

Nå venter Østsiden på bortebane førstkommende lørdag i neste kamp for Team SIF. Deretter tar vi i mot Vestfossen til vår siste hjemmekamp lørdag 20. oktober, etterfulgt av bortekamp mot Skjetten i siste serierunde lørdag 27. oktober.

Team SIF - Gjelleråsen 3-0 (2-0)
23. runde i Norsk Tipping-ligaen, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Aleksander Stenseth (24.), 2-0 Sebastian Pedersen (45.), 3-0 Arnar Gudjonsson (50.)
Gule kort: Nikolai Jakobsen Hristov og Markus Stokken Kaasa (GIF)
Dommer: Kristoffer Helgerud, Lier IL
Vårt lag (4-2-3-1): Jørgen Johnsen - Sondre Fosnæss Hanssen, David Campher, Arnar Gudjonsson, Andreas Nyhagen - Mathias Gulliksen, Hasan Hüseyin Duman - Kristoffer Tokstad, Andreas Hoven, Aleksander Stenseth - Sebastian Pedersen.
Innbyttere: Adrian Rogulj 22 min. for Mathias Gulliksen, Emad Nayab 17 min. for Andreas Nyhagen, Ilmi Sulimani 9 min. for Aleksander Stenseth, Simen Hammershaug 6 min. for Sebastian Pedersen og Alban Kadriu 3 min. for Kristoffer Tokstad.