Toro gjest i ukens podkast

Tor Ole Skullerud oppsummerer 2017-sesongen i Godset-podden.

Annonse:

Det ble en blytung avslutning på årets sesong da bronsen glapp ut av hendene våre i sluttminuttene på Color Line stadion. Men etter å ha ristet av oss den verste skuffelsen kan klubben definitivt være bekjent av måten vi har gjennomført 2017. Det en følelsesmessig voldsom sesong og tidenes snuoperasjon av en klubb på dette nivået.

Tor Ole gjester vårt studio på Marienlyst for å snakke mer om hvordan han har opplevd 2017 i et trenerperspektiv. Og han deler noen av sine tanker om fremtiden. Toro fremstår i det hele tatt svært trigget og motivert for neste sesong allerede.

Vår kjære hovedtrener omtaler årets sesong som team building i praksis, og han mener spillere og trenere kommer styrket ut av motgangen som de sammen har vært med å snu. Han forteller også om det tette samarbeidet med sportssjef Jostein Flo. Og Toro benytter dessuten anledningen til å fortelle hvorfor han alltid prater om ”vi” og ikke ”jeg” i Strømsgodset-sammenheng.

Siden vi nærmer oss jul blir dette naturligvis et tema også i denne podkasten. Det er faktisk en stor fare for at dette blir et tema i alle podkaster frem mot den lune høytiden. 

Vi anbefaler naturligvis våre lyttere å laste ned eller abonnere på Godset-podden i iTunes. Da får du varsling hver gang det er en ny episode på lufta.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 30.11.2017, oppdatert: 03.09.2020
Skrevet av: Godset Media