Tokstad tilbake i trening

Etter tre ukers skadeopphold er Kristoffer Tokstad tilbake på treningsfeltet igjen og spilleklar til helgens hjemmekamp mot Ranheim.

Annonse:

Den løpssterke kantspilleren har slitt med en overbelastning i leggen som har holdt ham på sidelinjen i kampene mot Sarpsborg 08 og Stabæk. Tokstad ble litt for øvrig før møtet med gamle lagkamerater og dermed fikk han et lite tilbakefall.

Men denne uka har 28-åringen vært med ute på feltet igjen - noe som utvilsomt er viktig foran de kommende kampene. Tokstad har sluppet seg under Henrik Pedersens ledelse og ser frem til resten av høsten.

- Det kommer kule kamper fremover og jeg har lyst til å være med å bidra, sier Tokstad.

Han merker en fornyet optimisme blant omgivelsene på at Strømsgodset skal klare dette og sikre fornyet kontrakt i Eliteserien. Stemningen på stadion i de tre hjemmekampene etter ferien har vært helt topp. To strake seiere på Marienlyst gir naturligvis ekstra selvtillit.

- Jeg kjenner det på stadion under kampene at folk har troen på det vi driver. Det har vært stigning i prestasjonene, spesielt hjemme føler vi oss sterke. Vi går for seier på søndag og da er det skikkelig kontakt, sier Kristoffer Tokstad.

Romerike-karen har scoret to mål for Strømsgodset i serien så langt denne sesongen. Begge kom på bortebane mot gamleklubbene Lillestrøm og Sarpsborg 08.

Nå er han klar for å åpne målkontoen også hjemme på Gamle gress.

Billetter til den viktige kampen mot Ranheim kjøpes her.

Når det gjelder Muhamed Keita, som fikk en smell i kneet mot Stabæk i forrige kamp, så er det per nå uavklart om han blir spilleklar til søndag. Keita er i bedring, men trenger noen fotballøkter for å meldes klar.

_K4P1214 Tokstad

 

Annonse fra Eliteserien: