NTB_ZquPD4n1xro

Tokstad forlater SIF: Takkes av i kveld

Kristoffer Tokstad (31) forlater Strømsgodset etter seks og et halvt år i klubben. Kantspilleren med 158 kamper for klubben takkes av i pausen under kveldens serieavslutning mot Bodø/Glimt.

Annonse:

Kjøp billett til kveldens kamp her.

Kantspilleren fra Lørenskog kom til oss fra Sarpsborg 08 sommeren 2016, og har siden den gang notert seg for hele 158 kamper for Strømsgodset. Av spillerne i dagens spillerstall er det kun Lars Vilsvik som har flere kamper for klubben.

139 av disse kampene i eliteseriesammenheng, og det gjør han faktisk til den spilleren med tiende flest eliteseriekamper gjennom Strømsgodsets historie. 

- Først og fremst har tiden her gått sinnssykt fort. Det har føltes som to-tre år, og plutselig sitter man her med to barn og vært i klubben i sju sesonger. Jeg har trivdes veldig godt, og da går tiden fort, oppsummerer Kristoffer Tokstad om tiden i Strømsgodset og Drammen.

Det har også vært innholdsrike år der romerikingen har opplevd mye forskjellig. Han var en del av laget som tok klubbrekord med åtte seire på rad høsten 2017, spilte cupfinale i 2018 og kjempet en hard kamp mot nedrykk i både 2018, 2019 og 2020.

Løpsmaskinen fra Romerike har også opplevd å spille i veldig mange forskjellige roller. Han nevner både høyre- og venstreback, sentral midtbane, indreløper, venstrekant og spiss, i tillegg til sin foretrukne rolle på høyrekanten. 

- Jeg har rett og slett opplevd veldig mye forskjellig i løpet av tiden min her. Det har vært mange opp- og nedturer, og det har virkelig vært noen minnerike år.

Med disse årene i minne har det gått mange tanker gjennom hodet i det han nå avslutter sin SIF-karriere. Det har vært spesielle dager for Kristoffer, der han virkelig har kjent på at dette kapittelet går mot slutten.

- Den siste uka, der jeg har pakket med meg tingene mine, min siste trening med laget i går, og siste kamp på Marienlyst i dag... Man kjenner jo at det er litt spesielt. Det kjennes veldig rart at dette er den siste dagen. Godset betyr veldig mye for meg, sier han, noen timer før han setter seg i bilen for å kjøre fra familiehjemmet på Lørenskog til kamp på Marienlyst for aller siste gang.

At han nå takker for seg som den spilleren med tiende flest eliteseriekamper gjennom klubbens 115 år lange historie er noe han tar med seg med stolthet - en følelse han også har kjent på hver eneste gang han har ikledd seg den mørkeblå drakta.

- Jeg er ordentlig stolt over å ha vært Strømsgodset-spiller, og har vært stolt hver gang jeg har gått ut på banen med drakta på.

Hele Strømsgodset takker Kristoffer Tokstad for innsatsen gjennom seks og et halvt år i Strømsgodset, og ønsker alt godt for tiden fremover og videre i fotballkarrieren!

Annonse fra Eliteserien: