- Lunt? Betyr det chill, eller?

I den første Estepona-spesial av Godset-podden tar vi steget inn på rommet til Tokmac Nguen og Amahl Pellegrino.

Annonse:

Podcast-studioet har i likhet med resten av laget forflyttet seg ned til varmere strøk, og planen er å gjennomføre opptak over en lav sko her nede på den noe forblåste spanske solkysten. Først ut er Tokmac Nguen og Amahl William Pellegrino – eller ganske enkelt Tokki og Pelle som de kalles. 

Den dynamiske duoen er romkamerater og trives utmerket i hverandres selskap – både på banen og på rom 438. I denne sendingen skal vi prate litt om guttenes vei til toppen av norsk fotball. Det har vært noen omveier og motgang underveis, men nå er de endelig samlet i Strømsgodset. Gutta forteller om hvordan de har hjulpet hverandre gjennom utfordrende perioder, erfaringer som de har vokst på og i dag står de sterkere enn noen gang.

Tokki har allerede fått sitt gjennombrudd i Eliteserien og denne sesongen skal han legge ytterligere en alen til sin vekst. Pelle har på sin side fått den sjansen han har drømt om helt siden barndommen da han spilte fotball på bussholdeplassen på Hedensrud.

Det blir i det hele tatt mange interessante betraktninger fra de to gutta gjennom 37 relativt lettbente minutter. Sendingen kan høres både i iTunes og SoundCloud – alt ettersom hva man måtte foretrekke. Vi anbefaler selvsagt å abonnere på våre sendinger, slik at du er sikret alt det siste fra Strømsgodset.

Annonse fra Eliteserien: