Tobias er årets unge spiller

Vår mangeårige samarbeidspartner Aass Bryggeri har kåret Tobias Gulliksen (18) til årets unge spiller i Strømsgodset.

Annonse:

Foto: Børre E. Helgerud

Tradisjonen tro setter Strømsgodsets lojale samarbeidspartner Aass Bryggeri hvert år opp en pris til årets unge spiller i klubben. Utmerkelsen går til den unggutten som har tatt størst steg og vist mest fremgang i A-stallen gjennom sesongen. Tidligere vinnere av prisen er blant annet Tokmac Nguen og Johan Hove.

Årets pris går naturlig nok til Konnerud-gutten Tobias Fjeld Gulliksen, som har begeistret publikum på Marienlyst gjennom årets sesong, etter at han i serieåpningen mot Lillestrøm spilte sin første kamp fra start for Strømsgodset.

Etter å ha debutert for A-laget i fjor sommer har 18-åringen fra høylandet fått sitt definitive gjennombrudd i årets sesong.

- Jeg har jobbet knallhardt i 18 år, og jeg skal jobbe knallhardt i 18 år til, sier Tobias i sedvanlig stil etter å ha mottatt prisen. Samtidig retter publikumsfavoritten en stor takk til prisutdeler og samarbeidspartner Aass Bryggeri, samt lagkamerater og trenerteam.

- Det er veldig hyggelig å få denne anerkjennelsen, og å få en pris som flere gode spillere har fått før meg. Samtidig vil jeg takke mine gode lagkamerater og trenerne som har hjulpet meg til å få gjennombruddet mitt i Eliteserien og å utvikle meg som spiller, fortsetter Tobias.

Med én kamp igjen av sesongen har Tobias vært på banen i 25 av 29 kamper, 21 av de fra start, og notert seg for fem scoringer og to målgivende. Totalt står han nå med 36 kamper for A-laget.

I høst forlenget han også kontrakten med Strømsgodset til sommeren 2024. 

- Tobias har gått gradene i moderklubben Konnerud og i vår utviklingsavdeling. Nå har han vært en del av A-stallen i to år, og tatt nye steg hele veien mot gjennombruddet han har fått i år. Vi er veldig glade og stolte over den utviklingen Tobias har hatt, og vi gleder oss til å se han ta nye steg i tiden fremover, sier Jostein Flo om prisvinneren.

Gratulerer så mye til Tobias med utmerkelsen!

Vinnere av prisen år for år:
2016: Tokmac Nguen
2017: Andreas Hoven
2018: Morten Sætra
2019: Johan Hove
2020: Sondre Fosnæss Hanssen
2021: Tobias Fjeld Gulliksen

NTB_aN0Uzra6oFk.jpg
Tobias Gulliksen feirer sin første scoring for Strømsgodset. Foto: NTB Scanpix

 

Annonse fra Eliteserien: