To nye Blåkvelder til høsten

Sammen med GodsetUnionen og Drammens Tidende har vi gleden av å invitere våre supportere til to nye Blåkvelder på Marienlyst i høst. Tema for begge er Godset i Europa!

Annonse:

Årets to første Blåkvelder ble en stor suksess og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra de som var til stede. Målet med disse kveldene er å gi noe tilbake til fansen, samtidig som man legger til rette for at flere kan bli kjent med hverandre og dele sin lidenskap for klubben, enten du står i GodsetUnionen, sitter på langsiden eller ser kampene hjemmefra. 

Rett før sommerferien gjennomførte vi et planleggingsmøte sammen med GodsetUnionen og Drammens Tidende. Her kom vi frem til at tema for de to neste Blåkveldene blir Godset i Europa.

Strømsgodset har hatt noen fantastiske kamper i Europacupen, og ikke minst turer til ulike europeiske destinasjoner, opp gjennom årene. Fire av disse skal vi snakke om på Blåkveld.

Kampene vi har valgt er Aston Villa i 1998, Atletico Madrid i 2010, Debrecen i 2014 og Partizani Tirana i 2015. Gjestelisten vil bestå av tidligere spillere som var involvert på banen, folk fra klubben som var med på turene og ikke minst representanter fra GodsetUnionen.

For noen historier vi kommer til å få!

Høstens første Blåkveld finner sted onsdag 24. august. Vi starter klokken 18.00 og holder det gående utover kvelden. Programmet blir som følger:

1. omgang: Birmingham 1998. Aston Villa-Strømsgodset
Pause: Siste nytt fra klubben ved sportslig og daglig ledelse
2. omgang: Nyíregyháza 2014. Debreceni-Strømsgodset
Ekstraomganger: Quiz med Joakim Bjørklund og Øyvind Stråle som quizmastere

Vi har en spennende gjesteliste som kommer til å slippes fortløpende i sosiale medier.

Årets fjerde og siste Blåkveld blir arrangert i oktober. Da er det kampene mot Atletico Madrid i 2011 og Partizani Tirana i 2015 som er på menyen.

Blåkvelden er åpen for alle enten du står i GodsetUnionen, er samarbeidspartner, sitter på langsiden eller følger klubben hjemmefra. Arrangementet er gratis. Det blir salg av pølser, øl og brus samt supporterutstyr.

Vel møtt!

Annonse fra Eliteserien: