IMG_9816

To nye år for Vilsvik

Klubblegenden Lars Vilsvik har forlenget sin kontrakt med Strømsgodset til ut 2025-sesongen.

Annonse:
815x315.jpg

Etter fredagens økt signerte norsk-tyskeren under på sin sjuende kontrakt med Strømsgodset siden han gjorde SIF-spiller av seg tilbake i 2009 - og skal dermed gå løs på sitt 15. og 16. år i blått.

Denne kontraktsforlengelsen har ligget i kortene over lengre tid, og både Strømsgodset og Lars Vilsvik har vært klare på at tiden på ingen måte er moden for å avslutte samarbeidet. 

Jostein Flo og Lars Vilsvik etter å ha blitt enige om kontrakt - for sjuende gang.
Jostein Flo og Lars Vilsvik etter å ha blitt enige om kontrakt - for sjuende gang.

- Å forlenge med Lars har vært en stor prioritet for oss etter at overgangsvinduet stengte. Han har vært en sentral spiller for oss over mange år, og det er han fortsatt. Vi er glade for å få dette på plass, sier Jostein Flo etter å ha landet Vilsviks navnetrekk for sjuende gang.

Lars Vilsvik har som de aller fleste kjenner til tatt det meste av rekorder i løpet av sine 14 år i Strømsgodset. For snaue tre år siden ble han den spilleren i klubbens historie med flest kamper da han spilte sin 330. obligatoriske kamp for klubben, og veteranen er nå oppe i hele 412 kamper for klubben. 

På lista over flest toppseriekamper for klubben er han enda mer suveren med sine 355 kamper - nøyaktig 150 (!) kamper foran Øyvind Storflor på 2. plass.

Likevel er 35-åringen fortsatt sulten og ambisiøs - og stortrives både i klubben, i garderoben og på banen. 

- Jeg har troen på at vi med tid og kontinuitet kan bygge opp noe fint, og det har jeg rett og slett lyst til å være en del av, sier Lars Vilsvik i intervjuet etter kontraktsforlengelsen.

I intervjuet trekker han også frem gleden over å spille fotball og det å ha muligheten til å fortsatt kunne gjøre det han elsker i en alder av 35.

- Kroppen har vært overraskende bra i en alder av 35, og så lenge kroppen funker så er det gøy. Når den en eller annen gang ikke gjør det, da får det være nok, smiler han.

Så krysser vi fingrene for at den dagen fortsatt er et stykke unna.

Se hele intervjuet med Lars Vilsvik på YouTube eller i videospilleren under:

 

Annonse fra Eliteserien: