Tilbyr Molde-tur i kompensasjon

Godset-fansen som reiste slukøret hjem fra Tromsø får tilbud om å bli med charterfly til bortekampen mot Molde 16. mai – på klubbens regning!

Annonse:

Strømsgodset synes synd på de supporterne som brukte tusenvis av kroner på tur til Tromsø – uten å få sett laget i aksjon. 15 minutter før avspark ble kampen som kjent avlyst grunnet kraftig snøvær, og det er trist art

Nå ønsker klubben å tilby disse lojale supporterne fra GodsertUnionen en kompensasjon. Alle som reiste opp til Tromsø får tilbud om å fly sammen med laget til bortekampen mot Molde på fotballens festdag 16. mai. Strømsgodset har chartret et eget fly for å komme hjem til nasjonaldagen, og reiser oppover til Molde sammen med samarbeidspartnere og supportere.

- Vi er stolte av supporterne våre og vi setter stor pris på at de bruker så mye tid og ressurser på å støtte laget. Vi har tatt en runde på dette internt, og derfor ønsker vi å tilby et lite plaster på såret til de som fikk ødelagt turen til Tromsø. Det er veldig hyggelig om de har lyst til å bli med oss til Molde. Det blir forhåpentligvis en langt bedre opplevelse enn i Tromsø, sier daglig leder Dag Lindseth Andersen.

De supporterne som dette gjelder kan ta kontakt med klubben på [email protected] eller 40907000.

Annonse fra Eliteserien: