Til topps i Norway Cup

G16 ble i dag historiske etter å ha stukket av med seieren i verdens største fotballturnering.

Hele Strømsgodset vil gratulerer vårt G16-lag med gull i Norway Cup!

Vi tok først ledelsen etter scoring av Gabriel Kringen i første omgang, men motstanderen Kristiansund BK utelignet til 1-1 etter pausen.

Stilling var 1-1 etter ordinær tid. Dermed måtte det både spilles ekstraomganger og til slutt straffekonk før finalen mot KBK på Ekebergsletta kunne avgjøres.

Vår eminente keeper, Joakim Hejer ble dagens helt etter hele tre redninger i straffesparkkonkurransen.

G16 har gjort noe helt spesielt. Det er ikke bare første gang et guttelag fra Strømsgodset vinner Norway Cup, men det er ingen lokale lag i vår klasse som tidligere har vunnet turneringen.

Strømsgodset - Kristiansund 4-3 etter straffekonk (1-1 ved ordinær tid)

Finale i Norway Cup G16 Elite, Ekebergsletta
Mål: 1-0 Gabriel Kringen (SIF), 1-1 Johan Furuvik (KBK)
Mål etter straffesparkkonkurranse: 2-1 Didrik Tvenge (SIF), 2-2 Oskar Sivertsen (KBK), 3-2 Jonas Therkelsen (SIF), 3-3 Max Williamsen (KBK), 4-3 Dilawar Ahmadzay (SIF)
Gule Kort: Casper Svendby (SIF)

Vårt lag: Joakim Hejer, Casper Svendby, Didrik Tvenge (k), Eirik Blikstad, Fabian Holst Larsen, Andreas Skjold, Christian Massanet Aasheim, Jonas Therkelsen, Gabriel Kringen, Dilwar Ahmadzay, Albert Thorsen, Marcus Bekkevold, William Bjeglerud, Berkay Duman, Kaan Demirel, Thomas Ruth og Nikolai Jagland.