Tidenes Kick Off

Det ble en helt spesiell kveld for et utsolgt Union Scene på lørdag. DRM Klikk, GodsetUnionen, dame- og herrelaget og ikke minst C-laget bidro til å skape en magisk atmosfære for de over 1200 fremmøtte på Kick Off.

Annonse:

Foto: Daniel Kristiansen/Drammens Tidende

Allerede flere timer før dørene åpnet var Kick Off 2024 helt utsolgt. Over 1200 mennesker hadde valgt å utsette påskeferien for å få med seg årets begivenhet på Union Scene. 

Rap og allsang

Det hele startet med et smell når rap-gruppa DRM Klikk dro i gang kvelden. Drammens-gutta skapte trøkk fra start med sine tre låter.

Truls W. Schøne. Foto: Daniel Kristiansen/ Drammens Tidende
Truls W. Schøne. Foto: Daniel Kristiansen/ Drammens Tidende

Det var ikke bare C-laget som skulle takkes av denne kvelden. Også tidligere GodsetUnion-leder Truls Waaktaar Schøne fikk sin velfortjente hyllest foran sine egne, etter at han tidligere i år ga seg som leder for GU. Med seg på scenen hadde han GUs nye leder Eduard Werner samt reiseleder Kim Rolund. 

Spillere i ulike roller 

Etter en prat med hovedtrener Jørgen Isnes var det duket for en av kveldens høydepunkt; spillerpresentasjonen. Årets presentasjon startet med at venstreback, og DJ, Logi Tómasson presenterte sin låt "Skina". Låten har ligget på topplista på Island i månedsvis og vant forrige uke prisen for "Årets låt" på Island. På lørdag fikk islendingen visst frem sin andre karriere for Godset-publikumet.

Herman Stengel som LilleBlå. Foto: Strømsgodset
Herman Stengel som LilleBlå. Foto: Strømsgodset

Etter Logis presentasjon kom dame- og herrespillerne på rekke og rad, til ulike dansetrinn og toner. Kaptein Gustav Valsvik avsluttet seansen med et brøl for publikum.

Kveldens overraskelse til publikum var det likevel en annen spiller som sto for. Ikledd LilleBlå kostymet fremførte Herman Stengel "Splitter pine" med mot og kjærlighet fra innsiden av kostymet. Enkelte av publikum gjettet at Jostein Flo eller Martin Ødegaard gjemte seg inne i maskoten, men det var likevel ingen stor overraskelse for de fleste at det var Herman Stengel som kom til syne når maska ble fjernet. 

C-laget - ingen over, ingen ved siden

C-laget på aller siste sang "Gamle Gress". Foto: Strømsgodset
C-laget på aller siste sang "Gamle Gress". Foto: Strømsgodset

Kveldens største høydepunkt var nok for de fleste C-laget sin siste konsert sammen. Og FOR en konsert det ble. Håvard Lilleheie manet salen til å gi C-laget så mye kjærlighet at de ikke fikk lyst til å gi seg likevel:

- Vi må sørge for at det siste kapitler er det vakreste. Det er vår jobb å ta i mot legender slik legender fortjener å tas i mot. For i kveld skal vi løfte oss litt mer enn vi pleier, sa Håvard Lilleheie fra scenen.

Bandet startet konserten med låta "Vi følger Godset". Utover kvelden kom slagerne på rekke og rad, mens publikum sang med. På C-lagets aller siste låt bad de publikum om å kun lytte, mens hele bandet sto fremst på scenen og fremførte "Gamle Gress" - som en gave til SIF-fansen. En vakker og verdig avslutning på en over 30 år lang epoke. 

Takk til C-LAGET for i år og for alle år. Heldigvis lever sangene videre - kanskje sterkere enn noen gang 

Se bildegalleri fra kvelden her, tatt av Daniel Kristiansen/Drammens Tidende samt Strømsgodset:

Annonse fra Eliteserien: