Tibe opp i SIF Lauget

Etter over ti år som stolt samarbeidspartner tar reklamebyrået TIBE steget opp i SIF Lauget.

Tidligere i høst utlyste vi en byråkonkurranse hvor vi utfordret flere reklamehus om å bli vår nye partner i årene som kommer. Etter en spennende og morsom prosess var det en samstemt administrasjon i Strømsgodset som valgte å gå videre med TIBE. Det var TIBE som matchet våre verdier og vår ønskede retning – og det er TIBE som kjenner oss best!

Vi er veldig, veldig, veldig takknemlige for at TIBE nå tar steget opp i SIF Lauget og med det blir en av våre største og viktigste partnere. Samarbeidet er utrolig positivt og givende – og alle i Strømsgodset gleder oss til fortsettelsen!

På bildet over: Markedssjef i SIF, Rune Marthinsen, daglig leder i TIBE Drammen, Mette Adamsen, og prosjektleder Øivind Halvorsen.

Les TIBEs kommentar til dagens glad-nyhet fra Gulskogen:

Jakten på den ekte kjærligheten

TIBE Drammen har hatt gleden av å samarbeide med Strømsgodset i over ti år. Fellesnevneren for alle disse årene, er at vi alltid har følt oss som en del av laget. Ikke bare som økonomiske støttespillere, men som strategiske medspillere. Og når vi i 2018 går opp fra Gullklubben til SIF-Lauget, er det fordi vi rett og slett ønsker å engasjere oss enda mer. I noe vi tror på.

Akkurat som spillerne på banen, ønsker også vi i TIBE Drammen å prestere best mulig på de plassene der vi er gode. Godset er utvilsomt en av byens og regionens sterkeste merkevarer og den vil vi være med på å forsterke ytterligere. Ikke minst fordi Strømsgodset er så uendelig mye mer enn bare et fotballag. Selv om det er overordnet viktig å vinne fotballkamper, er klubben samtidig en institusjon som representerer alt fra grasrot til byutvikling. Strømsgodset og TIBE har et felles verdigrunnlag basert på kulturbygging, lagånd og fellesskap og vi heier på hverandre.

Det handler om å vinne viktige kamper også utenfor banen, de som foregår på flater uten gress og tribuner. Kampen om oppmerksomhet, om publikums gunst, om stolte øyeblikk på Gamle Gress. Kort sagt jakten på den ekte kjærligheten. Veldig mange har funnet den, men det er fortsatt en del der ute som ikke vet hva de går glipp av.

Det er derfor med stor ydmykhet vi gleder oss over fornyet tillit som reklamebyrå for eliteserien. En tydelig strategi, et godt kommunikasjonskonsept, kunnskapsrike og motiverte medarbeidere. Det er hva vi i TIBE kan tilby for at Strømsgodset skal fremstå som profesjonelle, folkelige, lidenskapelige og ekte.

Hilsen oss alle i TIBE

Annonse fra Eliteserien: