Team SIF slo Vestfossen på overtid

Aleksander Stenseth ble matchvinner for Strømsgodset 2 i Vestfossen.

Det ble en jevn og tøff batalje på naturgresset i RVS Parken i Vestfossen.

Kampen startet på verst tenkelige måte for våre gutter. Etter 4 minutter går Vestfossen opp i ledelsen på frispark. Våre gutter utligner på straffe 20 minutter senere ved Sebastian Pedersen.

Sebastian Pedersen utlignet for Strømsgodset.

Vi er farlig frempå flere ganger i løpet av den første omgangen, og vi har noen sjanser som vi bør utnytte bedre. Det skal også sies at Vestfossen har sitt de også, og er spesielt farlige på dødball. Vi går til pause på stillingen 1-1.

Andreomgangen er preget av noe svakere tempo, men våre gutter trekker det lengste strået i det 90. spilleminutt. Andreas Nyhagen bryter igjennom på siden og lever en fin assist til Aleksander Stenseth som setter vinnermålet. Strømsgodset slår dermed Vestfossen 2-1.

Andreas Nyhagen slo en glimrende assist på overtid. Her i aksjon for Team SIF mot Eidsvold Turn i fjor.

- I dag bryter vi en barriere. Vi har aldri slått Vestfossen på denne banen med SIF 2. Vi spiller periodevis god fotball, og er solide i forsvar og på dødball. Vi møter et tøft hjemmelag på en vanskelig gressmatte, og måten spillerne angriper dette på skal de ha skryt for. Det er ikke bare å hente poeng her. Vestfossen tapte én kamp her i fjor, og det sier sitt, sier Strømsgodsets trener Kjetil Lundebakken etter kampen.

Team SIF stilte følgende lag: Morten Sætra - Nico Mickelson, David Campher, Sondre osnæss Hanssen, Andreas Nyhagen - Mathias Fjeld Gulliksen, Martin Rønning Ovenstad, Kreshnik Krasniqi  (Benjamin Reagan i 45 min) - Aleksander Stenseth, Sebastian Pedersen, Halldor Stenevik