Ny storseier for Team SIF

Rekruttlaget scoret fem for sjette (!) gang denne sesongen da de avsluttet vårsesongen med 5-1-seier over Skjetten.

Amahl Pellegrino fikk sjansen på topp, og leverte sesongens andre hat-trick i 3. divisjon da Team SIF tirsdag kveld slo Skjetten i deres siste kamp før sommerferien.

Det var også en svært viktig kamp, for med seier kunne Skjetten klatre opp kun to poeng bak oss, mens vi nå med seier har åtte poeng ned til nedrykk halvveis.

Tidlig ledelse

Amahl, som var en av fire A-lagsspillere med for Team SIF i dag, scoret sitt første etter 13 minutters spill. Stian Ringstad, midtstopper for anledningen, vant ballen, og ga den videre til Hasan Hüseyin Duman. Hasan spilte gjennom Amahl, som alene med keeper kontrollert bredsidet ballen i det lengste hjørnet.

Det var 1. omgangs eneste mål, før vi seks minutter etter pause doblet ledelsen. Amahl og Christopher Lindquist kombinerte fint langs høyresiden, før ballen etter hvert havnet hos Kreshnik Krasniqi. Fra han gikk ballen via en Skjetten-spiller før den til slutt havnet hos Hasan, som fikk en enkel jobb med å doble ledelsen.

Nytt liv etter redusering

Tre minutter senere ble så Amahl tomålsscorer etter å ha blitt spilt gjennom av Kreshnik. Alene med keeper fra omtrent 18 meters hold bredsidet han nok en gang ballen i det lengste hjørnet.

Deretter reduserte Skjetten til 3-1, og fikk nytt liv i kampen. I minuttene før og etter reduseringen hadde vi flere gode sjanser ved blant annet Simen Hammershaug og Mathias Gjerstrøm, mens også Skjetten traff tverrliggeren.

Scoret to på overtid

Kampen var med andre ord svært åpen i sluttminuttene, før vi for sikkerhetens skyld satte både én og to spikere i Skjetten-kista.

Først ble innbytter Adrian Rogulj vakkert spilt gjennom av Kreshnik, og satte inn 4-1 alene med keeper, før vi snaue minuttet etterpå økte til 5-1.

Det var forøvrig Kreshnik sin åttende målgivende pasning for sesongen, noe som gjør at han står med elleve målpoeng i 3. divisjon denne sesongen. Flest av alle, sammen med Magnus Lankhof Dahlby (åtte mål og tre målgivende).

Igjen kombinerte Amahl og Lindquist fint, og denne gangen ble Lindquist sitt innlegg ekspedert i mål av Amahl – som dermed noterte seg for sitt andre hat-trick for året, sitt niende mål på fem kamper i 3. divisjon og mål nummer 13 totalt denne sesongen.

Med det tar vi sommerferie på 5. plass i vår avdeling. Det gjør vi også med 38 mål scoret på 13 kamper, noe som betyr at kun fem lag i samtlige seks avdelinger i 3. divisjon har scoret flere mål enn oss.

Kampfakta
Team SIF - Skjetten 5-1 (1-0)
13. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, Marienlyst stadion, 40 tilskuere
Mål: 1-0 Amahl Pellegrino (13.), 2-0 Hasan Hüseyin Duman (51.), 3-0 Amahl Pellegrino (54.), 3-1 Jonas Kordahl (66.), 4-1 Adrian Rogulj (90.), 5-1 Amahl Pellegrino (90.)
Gule kort: Hasan Hüseyin Duman, Amahl Pellegrino (SIF 2), Robin Daly og Martin Rosenkilde (Skjetten)
Dommer: Telmen Undrakh, IL Skrim
Vårt lag (4-3-3): Matias Finnestrand - Christopher Lindquist, Arnar Gudjonsson, Stian Ringstad, Andreas Nyhagen - Mathias Gjerstrøm, Mathias Gulliksen, Kreshnik Krasniqi - Simen Hammershaug, Amahl Pellegrino, Hasan Hüseyin Duman.
Innbyttere: Alban Kadriu 22 min. for Simen Hammershaug, Adrian Rogulj 18 min. for Mathias Gjerstrøm, Mustapha Fofana 6 min. for Hasan Hüseyin Duman og Emad Nayab 1 min. for Amahl Pellegrino.