Team SIF - Moss FK 2-5, 18. april 2017: Kreshnik Krasniqi.

Team SIF seiret mot Os

Team SIF slo tilbake etter to strake tap og reiste hjem fra Bergen med en overbevisende 4-2 seier.

Et ungt og revansjesugent rekruttlag tok tidlig tak i kampen mot Os og var to foran allerede etter 11 minutter. Aleksander Biermann Stenseth sendte gutta i ledelsen, før Tobias Fjeld Gulliksen doblet rett etterpå.

Os kom mer med etter hvert og utlignet tomålsledelsen. Men etter en god pauseprat var det igjen Team SIF som var raskest ut av startblokkene. Kreshnik Krasniqi og Loti Celina sørget for at alle poengene ble med hjem til Drammen. En viktig seier og godt å slå tilbake etter to strake tap.

Neste test for rekruttene er knalltøff - borte mot serieleder Djerv 1919 førstkommende søndag.

Os-Team SIF 2-4 (2-2)

Mål: 0-1 Aleksander Biermann Stenseth (8), 0-2 Tobias Fjeld Gulliksen (11), 1-2 Mats Cato Moldskred (27), 2-2 Roger Ekeland (35), 2-3 Kreshnik Krasniqi (50), 2-4 Loti Celina (68)
Laget: Morten Sætra - Loti Celina, David Campher, Sondre Fosnæss Hanssen, Andreas Nyhagen (Riel Chol Nguen i 12 min) - Hasan Duman (Alban Kadriu i 21 min), Mathias Fjeld Gulliksen, Kreshnik Krasniqi - Tobias Fjeld Gulliksen (Fredrik Carson Pedersen i 12 min), Mustapha Fofana, Aleksander Biermann Stenseth (Jens Mannhart Hoff i 5 min)