SIF-duo på G15-landslaget

Godset-duoen Daniel Hamde og Tobias Fjeld Gulliksen er tatt ut på G15-landslaget som skal spille dobbeltlandskamp mot Sverige. Her er gutta sammen med G16-trener Harald Johannessen og spillerutvikler Peter Kovacs.

For en drøy uke siden avanserte G16-laget vårt til kvartfinalen etter å ha slått Vålerenga 2-1 på Marienlyst. Konnerud-gutten Tobias Gulliksen scoret ett av disse målene og nå får han en ny opptur ved å bli tatt ut på G15-landslaget sammen med lagkamerat Daniel Hamde fra Fjell.

Det gror utvilsomt godt nedover i rekkene og G16-laget har hatt en flott utvikling under ledelse av Harald Johannessen og Jan Wendelborg, og med Peter Kovacs som spillerutvikler.

Dette landslagsuttaket er en god bekreftelse å få for alle involverte rundt laget og det er ikke minst inspirerende for Tobias, Daniel og resten av spillergruppa.

Daniel Hamde (t.v.) og Tobias Fjeld Gulliksen.
Daniel Hamde (t.v.) og Tobias Fjeld Gulliksen.

- Det er morsomt for G16-gruppa vår at to av gutta nå blir tatt ut til å spille landskamper. Nå gjelder det for dem å ta med seg selvtilliten det gir, men på samme tid beholde begge beina på jorda. Det er ikke alltid så lett, men jeg tror disse to gutta kan klare den kunsten, sier leder for utvikling og samfunn, Lage Sofienlund.

Annonse fra Eliteserien: