Tapte på Nadderud

Lars Jørgen Salvesen scoret igjen, men det holdt ikke til poeng mot Stabæk i kveld.

Vi kjempet oss tilbake etter Stabæks tidlige ledermål, men kun fem minutter etter at Lars-Jørgen Salvesen stanget inn utligningsmålet avgjorde Luc Kassi kampen da han satte inn 2-1 til hjemmelaget.

Salvesen var også farlig frempå for oss etter et drøyt minutt, men på det forsøket hadde Stabæk-målvakt Marcus Sandberg relativt god kontroll.

Tidlig Stabæk-scoring

I stedet tok Stabæk ledelsen etter kun fem minutter. Ola Brynhildsen fikk nokså upresset avslutte fra 18 meter, og satte ballen kontant i Martin Hansens høyre hjørne.

Hjemmelaget fortsatte å produsere målsjanser også i perioden etter scoringen. Målscorer Brynhildsen og kaptein Hanche-Olsen hadde hver sin mulighet til å øke ledelsen i løpet av den første halvtimen, men ingen av dem traff mellom stengene.

Ti minutter før pause gikk så Muhamed Keita i bakken innenfor Stabæks sekstenmeter, og etter å ha prøvd seg litt måtte han forlate banen to minutter senere. Johan Hove kom inn som hans erstatter.

De siste minuttene i 1. omgang var mindre innholdsrike, og 1. omgang ebbet ut med 1-0-ledelse til Stabæk.

Bedring etter pause

Vi kom bedre ut etter pause, og fikk satt et bedre trykk mot Stabæks mål.

Det var imidlertid hjemmelaget som kom til de første store mulighetene, begge ved Kasper Junker. Den første avslutningen gikk over mål, mens den andre ble reddet av Martin Hansen.

Etter at vi passerte timen på Nadderud fikk vi betalt for spillet vi åpnet 2. omgang med. Både Moses Mawa og Johan Hove fikk testet skuddfoten, men begge forsøkene endte med hjørnespark.

Etter det fikk Brynhildsen ny mulighet da han kom én mot én mot Hansen, men vår danske målmann gjorde en god redning.

Salvesen utlignet – Stabæk slo tilbake

Ni minutter før slutt kom så den etterlengtede utligningen. En god ball fra Jakob Glesnes ble kontant stanget i nettet av Lars-Jørgen Salvesen. Nysigneringen fra Sarpsborg 08 står dermed med to mål på sine to kamper fra start i Godset-trøya.

Gleden ble imidlertid kortvarig. Kun fem minutter etter utligningen kom Stabæk-innbytter Luc Kassi seg fri på høyresiden, og fra skrått hold banket han ballen forbi Hansen og i det lengste hjørnet.

Med det ble det tap på Nadderud i kveld.

Nå venter en landslagspause, før vi må opp på hesten igjen når et nytt viktig oppgjør venter på Marienlyst 15. september. Da er det 14. plass Ranheim, laget som i skrivende stund er rett foran oss på tabellen, som kommer på besøk.

Stabæk - Strømsgodset 2-1 (1-0)

20. runde i Eliteserien, Nadderud stadion, 3 674 tilskuere
Mål: 1-0 Ola Brynhildsen (5.), 1-1 Lars-Jørgen Salvesen (81.), 2-1 Luc Kassi (86.)
Gult kort: Vadim Demidov (STB) og Jack Ipalibo (SIF)
Dommer: Kristoffer Hagenes, TIL Hovding