Tapte i Bergen

Strømsgodset 2 spilte i kveld mot Lysekloster i Bergen. Det endte dessverre med null poeng for våre rekrutter.

Godset startet kampen veldig godt og spilte av presset til Lysekloster. Vi tok ledelsen 1-0 med Riel Nguen etter et veldig fint angrep etter 13 minutter. Gleden blir kortvarig når Lysekloster utligner og tar ledelsen i det 25 og 28 minutt. I samme situasjon som 2-1 målet kommer blir Mostapha Fofana utvist. Dette gjør at vi må spille resten av kampen med 10 mann.

61753108_359745408069358_518024591210184704_n
Riel Nguen sørget for at vi tok ledelsen 1-0.

Team SIF henger i taua rett etter utvisningen, men klarer å samle seg i pausen og blir enige om en strategi som skulle vise seg å fungere. Lysekloster har en del ball men skaper ikke så mye på oss etter pausen og vi klarer å sette trykk på dem de siste 10 minuttene av kampen.

- Jeg er veldig godt fornøyd med måten vi fullfører denne kampen på. Vi viser høy grad av profesjonalitet i andre omgang og det er moro å se. Vi kommer til å bli gode utover hvis vi fortsetter å vise samme kvalitet, sier trener Kjetil Lundebakken