Tap på Lerkendal

Rosenborg vant 3-0 på Lerkendal i kveld.

Se høydepunktene her.

Det kunne imidlertid sett annerledes ut, for allerede etter seks minutter burde dommer Espen Eskås vist ut Markus Henriksen. Rosenborg-kapteinen felte Jonatan Braut Brunes på vei gjennom, men slapp utrolig nok unna både kort og i det hele tatt frispark imot.

Og de første tjue minuttene bød på mye oppløftende spill fra Godset, for anledningen i en 5-3-2-formasjon.

Etter 24 minutter tok imidlertid hjemmelaget ledelsen på noe av det første de hadde i kampen. En marginalt onsideplassert Casper Tengstedt ble spilt gjennom i bakrom, spilte frem spissmakker Ole Sæter foran mål - og Rosenborgs toppscorer satte sitt mål nummer 14 for sesongen.

Fem minutter senere doblet Tengstedt ledelsen. Den danske spissen snek seg inn bak vårt forsvar, rundet Viljar Myhra og trillet inn Rosenborgs andre scoring.

Den tredje scoringen kom ett minutt før full tid, på vakkert vis fra innbytter Stefano Vecchia.

Vår neste kamp er borte mot HamKam førstkommende lørdag.

Vi minner også om at opprykksjagende Team SIF i morgen tar imot MIF 2 til sin siste hjemmekamp i 3. divisjon for året. Avspark på Marienlyst er 14:00. Vel møtt!