Tap mot Glimt

Bodø/Glimt vant 5-0 i fredagens treningskamp i LSK-hallen.

Det endte som i fjor da Bodø/Glimt og Strømsgodset møttes til treningskamp i LSK-hallen. Denne gangen sto det 0-0 lenge, men etter to scoringer på tampen av 1. omgang, og tre nye i 2. omgang, endte det for andre året på rad 5-0 til de gulkledde fra nord.

Glimt kom også best i gang, og produserte et par halvsjanser i åpningen, uten at det var veldig mye å skrive hjem om.

Etter en snau halvtime måtte Prosper Mendy forlate banen med skade. Han ble erstattet av Jonathan Parr.

Glimt i ledelsen før pause

I det vi nærmet oss pause fikk så Glimt straffespark etter at Duplexe Tchamba brukte ulovlige midler for å stoppe Ole Amund Sveen. Fra ellevemeteren var Philip Zinckernagel sikker.

Få minutter senere doblet Morten Konradsen ledelsen etter å ha blitt spilt gjennom av Ulrik Saltnes. Fra skrått hold banket høyrebacken ballen i nettmaskene via aluminiumet.

I pausen gjorde vi fire nye bytter. Niklas Gunnarsson, Mikkel Maigaard, Kristoffer Tokstad og Moses Mawa ble erstattet av Sondre Fosnæss Hanssen, Janis Ikaunieks, Nico Mickelson og Marcus Mølvadgaard.

Nico kom også til en god sjanse tidlig i omgangen, men ballen gikk i stolpen.

Ti minutter ut i omgangen økte så Endre Kupen Glimts ledelse til 3-0 med en flott avslutning. Fra 16 meter satte han ballen nede i det hjørnet med utsden av foten.

Etter en drøy time kom vi oss så til en god sjanse etter å ha spilt oss frem til god innleggsposisjon. Innlegget traff Salvesen, og hans hodestøt hadde god retning, og gikk forbi keeper, men ble blokkert av en forsvarer på vei mot det lengste hjørnet.

To nye i sluttminuttene

Ti minutter før slutt scoret Glimt igjen, denne gangen ved Ulrik Saltnes etter hjørnespark.

Rett før slutt fastsatte så Jens Petter Hauge resultatet til 5-0med et skudd fra distanse, som gikk via hansken til Viljar Myhra og ned i hjørnet.

Vi gjorde forøvrig fire nye bytter i løpet av det siste kvarteret, der Lars-Jørgen Salvesen, Lars Vilsvik, Johan Hove og Herman Stengel ble erstattet av unggutta Mustapha Fofana (18), Halldor Stenevik (20), Kreshnik Krasniqi (19) og Sebastian Pop (17).

Hør her hvordan dagens kaptein oppsummerte kampen:

Bodø/Glimt - Strømsgodset 5-0 (2-0)

Treningskamp, LSK-hallen
Mål: 1-0 Philip Znckernagel (39.), 2-0 Morten Konradsen (41.), 3-0 Endre Kupen (56.), 4-0 Ulrik Saltnes (80.), 5-0 Jens Petter Hauge (89.)
Gule kort: Ola Solbakken, Ole Amund Sveen (B/G) og Janis Ikaunieks (SIF)
Dommer: Rohit Saggi, SBK Drafn
Vårt lag: Viljar Myhra - Lars Vilsvik, Niklas Gunnarsson, Duplexe Tchamba, Prosper Mendy - Johan Hove, Herman Stengel, Mikkel Maigaard - Kristoffer Tokstad, Lars-Jørgen Salvesen, Moses Mawa.
Innbyttere: Jonathan Parr 64 min. for Prosper Mendy, Sondre Fosnæss Hanssen 45 min. for Niklas Gunnarsson, Janis Ikaunieks 45 min. for Mikkel Maigaard, Nico Mickelson 45 min. for Kristoffer Tokstad, Marcus Mølvadgaard 45 min. for Moses Mawa, Mustapha Fofana 13 min. for Lars-Jørgen Salvesen, Halldor Stenevik 7 min. for Lars Vilsvik, Kreshnik Krasniqi 5 min. for Johan Hove og Sebastian Pop 4 min. for Herman Stengel.