Tap i Bergen

Brann ble for sterke i Bergen og vant fortjent 3-1. Vi leverte dessverre en kamp under pari.

Strømsgodset fikk en verst tenkelig start på kampen da Fredrik Haugen hamret ballen i nettet etter bare to minutter. Jonathan Parr var uheldig med en klarering og Haugen fikk kjempetreff like utenfor 16 meter.

Brann skapte deretter flere farligheter mot et lite påpasselig Strømsgodset-lag. Vertene kom altfor lett til, men kaptein Jakob Glesnes ryddet opp i egen boks. Vi spilte oss mer inn i kampen etter hvert, men var ikke i stand til å skape all verden. Det ble rett og slett for upresist i siste tredjedel.

Vi gikk ut på banen etter pause med intensjon om å bedre prestasjonene. I stedet skjedde det stikk motsatte. Vi hang overhodet ikke sammen og Brann fikk enkelt legge på til både 2-0 og 3-0 etter dårlig forsvarsspill.

Rett før slutt reduserte Mos til 3-1 med en flott avslutning i hjørnet, og Johan Hove var svært nær nok en redusering på overtid. Men alt i alt en fullt fortjent seier til Brann og en kamp langt under pari av oss.

Tokmac Nguen fikk dessverre sitt fjerde gule kort og må dermed sone karantene i neste hjemmekamp mot Lillestrøm.

Brann-Strømsgodset 3-1 (1-0)
Mål: 1-0 Fredrik Haugen (2), 2-0 Christian Eggen Rismark (56), 3-0 Gilli Rolantsson (59), 3-1 Mostafa Abdellaoue (88)
Dommer: Tore Hansen, Mandalskameratene
Gult kort: Tokmac Nguen, SIF, Gilbert Koomson, Brann
SIFs lag: Morten Sætra - Christopher Lindquist, Jakob Glesnes, Mounir Hamoud, Jonathan Parr - Henning Hauger (Martin Rønning Ovenstad i 23 min), Herman Stengel - Kristoffer Tokstad, Tokmac Nguen (Johan Hove i 8 min), Amahl Pellegrino (Andreas Hoven i 23 min() - Mostafa Abdellaoue