Tap i Sarpsborg

Det vippet til slutt i hjemmelagets favør i det sjansefattige oppgjøret på Sarpsborg stadion i kveld. Kampen endte 1-0 til sarpingene.

Kampen var stort sett preget av to lag som nøytraliserte hverandre. Vår taktiske justering, med Jonathan Parr og Halldor Stenevik som vingbacker og Moses Mawa inn på topp sammen med Fred Friday ga oss defensiv trygghet, og vi nektet i store deler av kampen hjemmelaget å produsere store målsjanser.

Vi skapte imidlertid ikke så altfor mye selv heller, og spesielt den første omgangen scoret neppe høyt på folkets underholdningsskala. Nærmest for oss før pause var Fred Friday, men han ble taklet i avslutningsøyeblikket.

Etter pause åpnet det seg noe mer, og begge lag ble litt farligere på sine visitter i motstanderens område.

I det 72. minutt kom så det som skulle bli den avgjørende scoringen. Hjemmelaget vant ballen etter et langt oppspill fra vårt forsvar, og satte fart fremover. Ballen havnet hos Anton Salétros, som fikk altfor god plass på vår venstreside, og han slo inn foran mål, der Ibrahima Koné hadde en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Det betød at vi måtte ta mer risiko i vårt spill, og Jonathan Parr og Moses Mawa ble erstattet av Nico Mickelson og Tobias Gulliksen.

I sluttminuttene fikk vi også et par gode muligheter. Aller nærmest var Johan Hove tre minutter før full tid, da ballen havnet hos ham på bakre. Dessverre ble avslutningen reddet av 08-målvakt Anders Kristiansen, før Bjørn Inge Utvik klarerte på streken.

Dermed ble alle poengene igjen i Sarpsborg.

Neste kamp for oss er Brann på Marienlyst neste helg. Billettsalget til den kampen åpner i morgen klokken 12.