Tap i Sandefjord

Lørdagens kamp i Sandefjord endte med 2-1-seier til hjemmelaget. Eirik Ulland Andersen scoret vårt mål.

Vi fikk en verst tenkelig start på kampen da Mohamed Ofkir sendte Sandefjord i ledelsen før det var spilt fire minutter.

Ufortjent var det heller ikke, for det var definitivt Sandefjord som kom best i gang på gressmatta på Komplett Arena. I etterkant hadde også Pontus Engblom to sjanser til å øke ledelsen.

Halvveis ut i omgangen kom våre to første sjanser, begge av det store slaget. Først kom Mos Abdellaoue til avslutning fra skrått hold, der ballen gikk like utenfor. Noen minutter senere spilte samme mann fri Marcus Pedersen, men Sandefjord-målvakt Eirik Holmen Johansen var kjapt nede og gjorde en god redning.

Bedring etter pause

I pausen ble Amahl Pellegrino erstattet av Tokmac Nguen. Tokmac gjorde en god omgang, var blant våre bedre spillere og var med på å heve laget etter pause.

Etter en drøy time burde vi også utlignet. Først fikk nevnte innbytter sjansen alene med Holmen Johansen, som reddet, før returen fra Marcus Pedersen ble blokkert. Det ble også det tredje forsøket, det fra Herman Stengel.

Det etter en periode der vi hadde trykket Sandefjord dypt inn på egen halvdel. Men i motsetning til Sandefjord fikk vi ikke uttelling for våre gode perioder.

Et kvarter før slutt fikk Sandefjord en overgang, og den utnyttet de. Rufo sørget for at hjemmelaget gikk opp i 2-0.

Ulland reduserte

Tomålsledelsen varte imidlertid ikke lenge, for kun fem minutter senere fikk vi omsider hull på byllen. Tokmac fanget opp et svakt utspill fra Holmen Johansen, og spilte fri Eirik Ulland Andersen, som banket ballen over målvakten og i nettet.

Etter det jaget vi utligning med alle mann, men det sluttspurten endte uten resultat.

Med det beholdt Sandefjord alle tre poengene, mens vi reiser hjem til Drammen uten poeng i bagasjen.

Sandefjord - Strømsgodset 2-1 (1-0)