Tap i Molde

Molde vant fortjent 3-0 på Aker Stadion.

Vi hang godt med i kampen i den første omgangen, men skapte langt ifra nok målsjanser til at vi kan si noe annet enn at Molde vant dagens kamp på Aker Stadion fullt fortjent.

Kampens første scoring kom allerede etter ti minutter, da Magnus Grødem headet et hjørnespark i nettet. Utover omgangen hadde Viljar Myhra flere gode involveringer, mens Herman Stengel kom til vår beste mulighet da han selv plukket opp andreballen etter et frispark han selv hadde slått inn i feltet. Dessverre ble avslutningen blokkert.

Etter pause skapte Molde flere muligheter, men Viljar holdt oss lenge i kampen med flere glimrende redninger. Snaue tjue minutter før slutt kom imidlertid den andre scoringen da innbytter Ola Brynhildsen la på til 3-0, før en annen innbytter, Rafik Zekhnini, fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid.