Tap for Kristiansund

Kristiansund vant 3-2 i kveldens oppgjør på Marienlyst. Våre mål kom fra et selvmål og Amahl Pellegrino.

Allerede før det var spilt seks minutter tok gjestene fra Nordmøre ledelsen etter at vi pådro oss brudd i eget felt i et forsøk på å spille oss ut. Gjestene vant ballen, og alene med Viljar Myhra scoret Flamur Kastrati kampens første mål.

I det vi nærmet oss halvtimen ble Kastrati så tomålsscorer etter at Jakob Glesnes hindret Torgil Gjertsen på ulovlig vis innenfor vår sekstenmeter. Fra krittmerket var Kastrati sikker da han doblet ledelsen.

Noen minutter senere var Kastrati igjen involvert da KBK fikk en ny god mulighet, men en god redning fra Viljar Myhra hindret Gjertsen.

To muligheter for Tokstad

Det nærmeste vi var en stor sjanse før pause kom på overtid. Lars Vilsvik la ned ballen til Kristoffer Tokstad, som hamret løs på halv volley, men en god redning fra Sean McDermott hindret redusering.

Åtte minutter etter pause fikk så samme mann en gigantmulighet etter innlegg fra Vilsvik. Ballen så ut til å treffe et bein på første stolpe, fikk dermed en liten retningsforandring, og havnet litt for langt bak for Tokstad, som aldri fikk til noen ordentlig avslutning foran det åpne målet.

Utlignet etter to kjappe

Snaue ti minutter senere kom så den etterlengtede reduseringen da et godt innlegg fra Jonathan Parr traff KBK-forsvarer Andreas Hopmark i boksen. I duell med Mos Abdellaoue satte han ballen i eget nett.

Under to minutter senere var vi så like langt, nok en gang etter et godt innlegg fra mannen som i dag spilte sin kamp nummer 100 for Strømsgodset.

Foran mål traff han denne gangen panna til Amahl Pellegrino, som på vakkert vis headet inn utligningen.

KBK tilbake i ledelsen

Gleden skulle imidlertid bli kortvarig. Like etter Amahls utligning fikk Liridon Kalludra først en mulighet som på godt vis ble blokkert av Lars Sætra, men tjue minutter før slutt lyktes det for Kalludra.

Fra hjørnet av feltet skrudde han ballen fint i det lengste hjørnet, og sendte KBK i ledelsen.

Etter det satte vi inn blant annet hjemvendte Muhamed Keita i jakten på å komme tilbake i kampen på ny.

Den største muligheten kom like før overtid da et frispark ble slått inn i boksen og havnet hos Lars Vilsvik, men Sean McDermott kom ut og fanget ballen.

Med det endte det som i fjor med 3-2-seier til Kristiansund på Marienlyst.

Se høydepunktene fra kampen her:

Vår neste kamp er på onsdag hvor Flint venter i cupens 1. runde. Neste eliteseriekamp er mot Odd borte neste søndag.

Strømsgodset - Kristiansund 2-3 (0-2)

5. runde i Eliteserien, Marienlyst stadion, X tilskuere
Mål: 0-1 Flamur Kastrati (6.), 0-2 Flamur Kastrati (30., str.), 1-2 Andreas Hopmark (61., sm.), 2-2 Amahl Pellegrino (63.), 2-3 Liridon Kalludra (71.)
Gule kort: Ingen
Dommer: Espen Andreas Eskås, Bækkelagets SK
Vårt lag: Viljar Myhra - Lars Vilsvik, Jakob Glesnes, Lars Sætra, Jonathan Parr - Kristoffer Tokstad, Johan Hove, Yacouba Sylla, Herman Stengel - Amahl Pellegrino, Mos Abdellaoue.
Innbyttere: Muhamed Keita 13 min. for Kristoffer Tokstad, Henning Hauger 11 min. for Johan Hove og Stian Ringstad 11 min. for Jonathan Parr.