_K8A4716Lars-Christopher Vilsvik

Tangerte Steinar P

Mot Start tangerte Lars Vilsvik Steinar Pettersen på Strømsgodsets adelskalender. Før kampen mot Rosenborg gjestet han sammen med Arne Dokken vårt livestudio.

Annonse:

Søndagens kamp var Lars Vilsviks 272. offisielle kamp for Strømsgodset, og dermed tangerer han en annen klubblegende i Steinar Pettersen på 7. plass i lista over flest kamper for klubben.

Man skal heller ikke se bort ifra at Lars klatrer ytterligere på lista utover sesongen. Foran seg nå har han Rolf Halvorsen på 6. plass med 274 kamper og Ingar Pettersen og Arne Gustavsen på en delt 4. plass med 278 kamper hver. Hele lista finner du her.

Lars er jo riktignok ikke den som sjekker statistikkene hyppigst, og ikke overraskende var han ikke klar over milepælen. Men på besøk i fredagens livestudio la han ikke skjul på at det er moro å komme et steg nærmere toppen av lista.

– Det er moro å ha spilt så mange kamper, og da har man gjort noe riktig, men jeg tenker ikke så mye på det. Fokuset er å bli bedre hver dag og plukke poeng, sier 29-åringen i sendingen under.

Der hadde vi også besøk av Arne Dokken, nåværende daglig leder i DHK, som scoret 42 mål på 68 kamper for Strømsgodset fra 1975 til 1977.

I tillegg til tiden i Strømsgodset har han også fortid hos søndagens motstander – attpåtil som både trener og spiller i begge klubber, samt sportslig leder hos oss og daglig leder i Rosenborg.

Hele sendingen kan du se i videovinduet under.

Annonse fra Eliteserien: