IMG_5193

Takket av på juleavslutning

På den årlige juleavslutningen på Marienlyst ble fire spillere og assisterende materialforvalter Arild Tollefsen takket av. I tillegg til det er ytterligere fire spillere også ferdige i klubben.

Annonse:

Morten Sætra, Daniel Skretteberg, Niklas Gunnarsson, Andreas Nyhagen, Sebastian Pop, Jordan Attah Kadiri, Simen Hammershaug og Mustapha Fofana er alle på utgående kontrakt i Strømsgodset. Slik det ser ut akkurat nå vil alle åtte spille i nye klubber neste sesong.

Når det gjelder Morten Sætra er klubben fremdeles i dialog med sisteskansen om en ny kontrakt. Han er ønsket videre i klubben og samtalene om forlengelse fortsetter fremover.

Det har også vært dialog med Niklas Gunnarsson gjennom høsten, men per nå er det ikke økonomiske rammer til å tilby 30-åringen ny kontrakt. Midstopperen står dermed fritt til å signere for en annen klubb.

På den årlige julelunsjen ble Sætra, Gunnarsson, Nyhagen og Kadiri takket av. Skretteberg, Hammershaug, Pop og Fofana var ikke tilstede. 

En annen som ble takket av var assisterende materialforvalter Arild Tollefsen, som har gjort en kjempejobb for klubben de siste seks årene. Arild fikk også en gave fra spillergruppa som en takk for alt han har gjort for dem gjennom årene og han fikk også stående applaus fra samtlige.

«Svelviks store sønn» er svært populær i klubben og kommer helt klart til å bli savnet av både administrasjonen, støtteapparatet og spillergruppa. Men vi håper likevel å se Arild på Marienlyst fra tid til annen fremover. Døra på stadion vil alltid stå åpen for hedersmannen Tollefsen.

Morten Sætra har vært ni år i klubben, og har spilt 19 kamper for A-laget. Totalt gjennom tiden i klubben har han spilt 140 kamper på forskjellige nivå fra G16-nivå og oppover. Samtidig spilte han både cupfinale mot Rosenborg og avgjørende nedrykkskamp mot Stabæk da han slo gjennom høsten 2018.

Niklas Gunnarsson har vært to år i klubben og står med 46 kamper, én scoring og to assists. Han har i tillegg bidratt godt med sin personlighet og karakter, og har vært en sterk bidragsyter til å skape et godt miljø innad i klubben.

Andreas Nyhagen har vært i klubben i fire og et halvt år etter overgangen fra Valdres i 2017. I tillegg til ni kamper for A-laget, der eliteseriedebuten kom da han ble kastet inn i startelleveren borte mot Molde i fjor høst, har han også spilt 53 kamper og scoret ni mål for Team SIF.

Jordan Attah Kadiri kom til oss på lån fra belgiske Lommel på tampen av overgangsvinduet i august. I løpet av tre og en halv måned i klubben ble det åtte kamper og fire mål for nigerianeren, der tre av målene kom i cupkampen mot Stabæk.

Daniel Skretteberg har vært sju år i klubben. A-lagsdebut har han ikke fått, men han har vært ti ganger på benken i Eliteserien. I utviklingsavdelingen har han spilt 58 kamper gjennom årene sine i klubben.

Simen Hammershaug har vært fem og et halvt år i klubben, etter at han kom til vårt G16-lag fra moderklubben Lillehammer sommeren 2016. I tillegg til tre innhopp for A-laget i Eliteserien har han notert seg for imponerende 57 mål på 87 mål i utviklingsavdelingen.

Sebastian Pop har vært fem år i Strømsgodset, fikk sin debut i Eliteserien borte mot Sarpsborg 08 i fjor sommer og endte på to A-lagskamper for klubben. Denne høsten har han vært på utlån til Fram Larvik i PostNord-ligaen. 

Mustapha Fofana har vært seks år i klubben, og fikk elleve kamper, og scoret sitt første mål, for A-laget høsten 2019. I fjor høst var han på utlån til Øygarden i OBOS-ligaen, og han har denne sesongen vært utlånt til Bærum i PostNord-ligaen og Ørn Horten i Norsk Tipping-ligaen.

Vi takker alle åtte for innsatsen i Strømsgodset, ønsker masse lykke til videre i karrieren!

Annonse fra Eliteserien: