Takker for seg i Godset

Serieavslutningen mot Brann ble siste opptreden i Strømsgodset for Thomas Grøgaard (29), som takker for seg i Strømsgodset etter årets sesong.

Annonse:

29-åringens kontrakt utløper ved nyttår, og denne blir ikke forlenget. Venstrebacken fra Kragerø forlater dermed Strømsgodset etter to og et halvt år i klubben.

Se Thomas Grøgaards SIF-karriere i bilder under:

Alle foto: NTB Scanpix

Grøgaard ender med 75 offisielle kamper og ett mål i SIF-drakta, etter overgangen fra Brann på siste dagen av sommervinduet i august 2021.

I sin første høst som Strømsgodset-spiller tok Grøgaard gradvis over venstrebacken fra Jonathan Parr, og noterte seg for 14 kamper i blått, mens han var på banen i hele 34 kamper i sin første fulle sesong i 2022.

Det gjorde at han, sammen med Gustav Valsvik, Herman Stengel og Johan Hove, spilte flest kamper av våre spillere i fjorårssesongen. Det var også mot slutten av 2022-sesongen at han noterte seg for sitt eneste mål i SIF-trøya i hjemmekampen mot Haugesund.

Se scoringen i videovinduet under.

I årets sesong var han på banen i 27 kamper, og frem til signeringen av Logi Tómasson i sommer var han mer eller mindre fast inventar på den venstre vingbacken i Jørgen Isnes sitt lag. Den siste tiden har islendingen overtatt denne rollen, og det gjør at Strømsgodset og Thomas Grøgaard skiller lag her.

- Jeg har hatt en veldig fin tid og trivdes godt i Strømsgodset og Drammen, både på og utenfor banen. Jeg tar med meg mange gode minner og flotte øyeblikk i Godset-drakten, men aller mest mange nye og høyt verdsatte vennskap fra en klubb og garderobe med mennesker i kategorien «hel ved».

- Jeg vil gjerne takke alle i og rundt klubben for at jeg stolt har kunne bære Strømsgodset-drakten i 2,5 år. Jeg ønsker dere lykke til videre i kommende sesonger!

Vi takker Thomas Grøgaard for innsatsen i Strømsgodset og ønsker ham lykke til videre i karrieren!

Annonse fra Eliteserien: