Takker av etter åtte år i SIF

Marius Hoel slutter som fysioterapeut i Strømsgodset etter åtter innholdsrike sesonger. Drammenseren skal nå ta videreutdanning som manuellterapeut.

Annonse:

Marius er oppvokst på Gulskogen og har levd et helt liv med Strømsgodset – først som supporter, deretter som ansatt i klubben. Han kom inn som fysioterapeut foran gullsesongen i 2013 og har blitt værende hele veien. De siste to sesongene har Marius hatt hovedansvaret for den daglige oppfølgingen av spillerne. I perioder har han også jobbet som fysisk trener og fysio i utviklingsavdelingen.

- Marius har gjort en formidabel innsats for Strømsgodset i alle disse årene. Han er høyt respektert, godt likt og har et stort hjerte for både klubben og menneskene som jobber her. En topp fyr på alle områder. Men åtte år i toppfotballen er lenge. Det er et stort trykk og mye helgejobbing. Nå er tiden inne for Marius å gå videre med høyere fagutdanning og vi ønsker ham masse lykke til. Det er ikke sikkert han har hatt sin siste arbeidsdag i SIF. Kanskje krysses våre veier igjen, sier sportssjef Jostein Flo.

Venner for livet

Marius Hoel er blitt på rik på opplevelser i løpet av tiden i Strømsgodset. Han har fått med seg seriegull, seriesølv, cupfinale og kamper i Europa. I det hele tatt mye moro.

- Det er store opplevelser og minner for livet. Men årene i SIF har også gitt meg venner for livet. Det er enda større enn medaljene. Strømsgodset er mye mer enn en fotballklubb og mer enn en jobb, sier Marius.

Marius Hoel sammen med Prosper Mendy.
Marius Hoel sammen med Prosper Mendy.

- Jeg føler meg heldig som har fått være med på alt dette. Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten som spillere, trenere og kolleger har gitt meg disse åtte sesongene. Jeg har lært utrolig mye. Det er noen fantastiske mennesker i og rundt klubben, fortsetter den sympatiske drammensgutten.

Marius innrømmer glatt at det blir vemodig å slutte i en så altoppslukende jobb. Ikke minst når han er så tvers gjennom blå. Men det er en tid for alt.

- I løpet av disse årene i SIF jeg har giftet meg og fått to flotte barn. Ida har vært helt fantastisk på hjemmebane. Nå gleder jeg meg til å tilbringe mer tid sammen med familien i helgene, sier Marius Hoel.

Vil savne folka

De neste to årene skal han videreutdanne seg, få ny fagkunnskap og ta en mastergrad i manuellterapi. I denne perioden kommer Marius til å jobbe og praktisere på Trimmen, med unntak av noen studiedager i Bergen. 

Så Marius blir værende i hjembyen og han blir helt sikkert å observere på Godset-kamper. Han tror på en opptur for klubben kommende sesong.

- Det har vært noen tunge sesonger nå med tanke på tabellsituasjonen og spesielt 2020 ble krevende på mange områder, med Koronaen og alt. Derfor var det så utrolig deilig at vi holdt oss. I 2021 kommer det til å snu, sier Marius.

- Avslutningsvis vil jeg si tusen takk for meg. Det jeg kommer til å savne mest er alle menneskene, samholdet og nerven på kampdag. Og gleden ved seier. Jeg ønsker alle i klubben masse lykke til videre. Jeg kommer til å følge med videre som supporter. En gang blå, alltid blå!

Marius Hoel ble takket av i SIF da laget hadde avslutningsmiddag etter siste seriekamp.
Marius Hoel ble takket av i SIF da laget hadde avslutningsmiddag etter siste seriekamp.

 

Annonse fra Eliteserien: