Taaje klar for Strømsgodset

Jesper Taaje (26) er klar for Strømsgodset. Forsvarsspilleren har signert en kontrakt på fire år med klubben.

Annonse:

- Jeg er veldig glad og lettet for at det har kommet i orden. Det har vært en lang prosess og noen lange dager, men nå er alt i boks og jeg er Godsetspiller. Som buskerud-gutt har jeg hatt tilknytning til Godset hele livet og kjenner til Isnes godt fra tiden i KFUM, sier Taaje etter å ha signert en fireårskontrakt med Strømsgodset. 

26-åringen fra Hemsedal kommer til oss fra Sandefjord hvor han har spilt de siste to sesongene. I Sandefjord har han har bekledd rollen som høyre midtstopper og avsluttet sesongen i Eliteserien som kaptein. Med sine 192 cm kan han bidra i begge ender av banen:

- Mine styrker er nok duellspill og ærgjerrighet. Også er jeg glad i å ha ball. Jeg håper at jeg og Valsvik kan utgjøre en farlig duo på dødball, så det ser jeg veldig frem til.

- Noe jeg har veldig lyst til å være med på

Jostein Flo og Jesper Taaje
Jostein Flo og Jesper Taaje

Hemsedølen ble hentet til Sandefjord fra KFUM, hvor han der jobbet tett med vår hovedtrener Jørgen Isnes. Nå gleder han seg til å igjen få spille under Jørgens vinger:

- Det blir veldig gøy, og jeg har blitt litt mer voksen siden sist Jørgen trente meg. Det fungerte veldig bra da og det har jeg tro på et det skal gjøre nå også.

Han har flere ganger uttrykker et sterkt ønske om å komme til Strømsgodset og legger ikke skjul på at dette er noe han er svært motivert for:

- Jeg føler at Godset er på vei et sted nå, at de er på vei oppover, så det er noe jeg har veldig lyst til å være med på. Å signere for Strømsgodset har vært noe jeg virkelig har ønsket, så jeg er veldig glad for at det gikk i orden.  

- En spiller vi har jaktet på i fire år

Midtstopperen står oppført med over 50 kamper i Eliteserien og over 40 kamper i OBOS-ligaen. Han har notert seg for 6 Eliteseriescoringer og hele 10 scoringer i OBOS-ligaen. Leder for sport og spillerlogistikk, Jostein Flo er strålende fornøyd med signeringen:

-  Taaje er fra vårt distrikt og er en spiller vi har jaktet på i fire år. Han har selv uttrykket et sterkt ønske om å komme til godset, og endelig har vi fått det til. Han er en god spiller, en fin ledertype og holder et høyt Eliteserienivå. Jeg vil påstå at vi nå har et av sterkeste forsvarene i Norge, avslutter Flo. 

Taaje tilslutter seg Godset-troppen når de er tilbake i Drammen til uka. 

Vi ønsker Jesper hjertelig velkommen til Strømsgodset.

815X315 BW S24.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: