«Ta på deg krigeransiktet»

Tribunesjef Truls Waaktaar Schøne skriver om sine forventninger foran Ælv Classico.

Annonse:

Norges eldste derby står dessverre for dørene igjen. I skrivende stund er jeg så nervøs at jeg er kvalm. Det blir en fotballkamp som lever sitt eget liv, en kamp med fulle tribuner og nervøse mennesker som nesten ikke holder ut. En kamp vi aldri skal tape!

Når du våkner på fredag og ser deg i speilet - ta på deg krigeransiktet. Det trenger du, for våre menn skal få den støtten de trenger for å maltraktere klubben fra skyggen. Når 3050 mister ballen etter 30 sekunder skal du juble som vi har vunnet eliteserien, når guttene takler så blodet spruter skal du juble som om vi har vunnet cupen. Når vi scorer skal Drammen riste så elva brister!

Sitter du på langsidene SKAL du bidra på våre rop, reise deg når vi trenger deg og hoppe så vi veit hvor du er fra. Det er nemlig ingen, som skal komme og si at Marienlyst ikke gav alt for seier.

Er du en av 11 som tar på deg den marineblå drakten den 12. april 2019? Da forventer vi en mentalitet, en styrke og vinnervilje du aldri før har vist. Seier til Strømsgodset, seier til Drammen!

Truls Waakter Schøne
Tribunesjef i GodsetUnionen

Annonse fra Eliteserien: