Sykemelding for sportssjefen

Jostein Flo er under planlagt utredning for en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt.

Annonse:

Sportssjefen har hatt hjerteflimmer en periode og har derfor vært under medisinsk oppfølging.

- Det har vært en medisinsk utredning hvor det er påvist at Jostein har en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt. Når utredningen er ferdig vil videre behandling vurderes og operasjon kan være en mulighet – det er i så fall en helt kurant sak, sier klubblege Erik Dag Knudsen.

Jostein føler seg i fin form og er ved godt mot, men vil være sykemeldt for en periode.

- Jeg har sannsynligvis hatt dette en stund og derfor er det bra at det avdekkes og utredes nærmere av sakkyndige mennesker. Dette er mest sannsynlig arvelig. Jeg har fått veldig god oppfølging her og er i de beste hender. Nå ser jeg frem til å få fikset klaffen og komme tilbake til normal hverdag, sier sportssjefen.

Han understreker at utredningen på sykehuset er planlagt og er helt uavhengig av avgangen til Bjørn Petter Ingebretsen og den sportslige situasjonen.

Han sier følgende om at hovedtreneren har trukket seg:

- Det er trist at BP må gi seg. Vi skal huske at BP har lagt mye i potten for å snu motgangen og det har vært en krevende prosess. Vi ønsket alle at dette skulle lykkes, men totalbelastningen ble for stor og det må vi ha respekt for. Jeg vil gjerne takke BP jobben og alle timene han har lagt ned.

Annonse fra Eliteserien: