Svekket tropp til Molde

Det har ikke lyktes Strømsgodset å få utsatt kampen mot Molde til tross for et betydelig koronautbrudd i spillertroppen i påsken. Dermed er vi nødt til å stille et redusert mannskap i dagens serieåpning.

Annonse:

Etter et nytt betydelig utbrudd av covid-19 hos sentrale spillere i Strømsgodset-troppen har klubben ved gjentatte anledninger forsøkt å få utsatt serieåpningen mot Molde.

Norges Fotballforbund har sagt nei til utsettelsen, dette til tross for at tidligere presedens er at kamper utsettes ved slike tilfeller, og vi tvinges dermed til å stille til kveldens kamp med en redusert tropp.

Totalt er åtte spillere tilhørende førstelagstroppen smittet av koronaviruset. Med flere spillere utilgjengelig på grunn av skade i tillegg til disse åtte er det kun 14 spillere som er på plass i Molde og klare til kveldens kamp.

Forøvrig er også tre personer i støtteapparatet smittet, og med andre ord vil også apparatet på benken være redusert til kveldens kamp.

Troppen som er med til Molde er som følger: Frank Stople, Sondre Fosnæss Hanssen, Jesper Taaje, Sivert Westerlund, Dodou Gaye, Logi Tómasson, Emmanuel Danso, Kreshnik Krasniqi, Jonas Therkelsen, Samuel Silalahi, Eirik Ulland Andersen, Marcus Mehnert, Marko Farji og Elias Hoff Melkersen. 

Per Kristian Bråtveit, Gustav Valsvik, Bent Sørmo, Fredrik Kristensen Dahl, Yves Vaage, Ernest Boahene, Lars Vilsvik, Fabian Holst-Larsen, Herman Stengel, Andreas Heredia-Randen, Jostein Ekeland og Ole Enersen er alle utilgjengelige.

Strømsgodset Toppfotball beklager til våre lojale supportere som tar turen til Molde at vi må starte sesongen på en slik måte, og vi skulle helst sett at vi fikk lov til å åpne sesongen med hjemmekamp mot Rosenborg førstkommende søndag med en fulltallig tropp. Det betyr alltid noe ekstra å få åpne sesongen foran eget publikum, og vi er svært skuffet over at vi ikke får lov til det i år.

Det vil ikke bli gitt ytterligere kommentarer rundt denne pressemeldingen før etter kveldens kamp.

Kampen mot Molde har avspark kl. 17:00 og vises på TV 2. Sendingen starter klokken 16:30.

PS: Hele saken er selvfølgelig en aprilspøk - ingen av våre spillere er rammet av Corona, og vi gleder oss til seriestart i Molde, med en tilnærmet fulltallig tropp 

Annonse fra Eliteserien: