Supporterfokus i Godset-podden

Thor Arne Hanssen og Truls Waaktaar Schøne er gjester i årets siste podkast.

Annonse:

Den siste utgaven av Godset-podden er også den lengste. Slik blir det når de engasjerte herrene Thor Arne Hanssen og Truls Waaktaar Schøne får i gang snakketøyet.

Vi beklager for øvrig dårlig lyd etter rundt 53 minutter grunnet til dels store tekniske utfordringer. Vær vennlig og bær over med oss.

I denne podkasten bruker vi god tid til å diskutere neste års terminliste som ble presentert tidligere i uka. Thor Arne og Truls er mildt sagt frustrert over kampoppsettet – et oppsett de anser det som svært lite supportervennlig.

I podden blir det også rikelig med tid til å diskutere hvordan supporterkulturen i GodsetUnionen har utviklet seg opp gjennom årene, og ikke minst hvor mye arbeid som ligger bak den helt spesielle stemningen vi har på Marienlyst. Vi vier en del minutter til TIFO-gruppa. Her kan du for øvrig se årsfilmen som TIFO-gruppa har laget.

Truls ble kåret til Årets supporter i Norge på Fotballgallaen i november, en pris han delte med hele GodsetUnionen. For det er mange som bruker mye av sin fritid på at det skal være best mulig trøkk på våre hjemmekamper.

En pod uten tidspress byr også på en og annen artig historie fra borteturer. Truls tar blant annet lytterne gjennom en ellevill reise til og faktisk gjennom Albania.

Gutta forteller om hvordan de opplevde den smått spesielle 2017-sesongen, fra bunnpunktet på Åråsen i våres til åtte seire på rad utover høsten. Og vi kommer naturligvis inn på forventningene foran en ny og spennende sesong.

All den tid det det snart er julekveld, må vi selvsagt omtale denne flotte høytiden med noen velvalgte ord. Vi runder det hele av med en aldri så liten verdenspremiere i Godset-podden – i form av et musikalsk bidrag fra klubbens egen fotograf, og nå også tenor, drammenseren Børre E. Helgerud, akkompagnert av Trond A. Helgerud på klaver.

Annonse fra Eliteserien: