Støtt GodsetUnionen - bli medlem

Henrik Pedersen har kjøpt åtte medlemskap til seg og familien i GodsetUnionen. Nå håper han flere som er glad i klubben vil gjøre det samme.

Annonse:

For hver dag som går kommer vi nærmere seriestarten. Forhåpentligvis blir 2021 en sesong der publikum vender tilbake til norske arenaer. GodsetUnionen mobiliserer alt de kan de, men også våre supportere har merket ringvirkninger av Korona-viruset.

Nå jobber de hardt med å øke medlemsmassen og inntektene, slik at de kan støtte laget best mulig kommende sesong.

Strømsgodset ønsker å hjelpe GU på veien. Ansatte, trenere og spillere har bestemt seg for å kjøpe medlemskap i supporterklubben og vi håper flere ønsker å gjøre det samme. 

Hovedtrener Henrik Pedersen har klint til med åtte medlemskap til seg selv og den nærmeste familie.

- GodsetUnionen gir oss alltid fantastisk støtte og da skulle det bare mangle at ikke vi kan bidra med litt tilbake.Vi har kjøpt medlemskap og vi oppfordrer alle som er glade i klubben til å gjøre det samme. GodsetUnionen gjør en viktig jobb og det betyr mye for oss å ha de i ryggen, sier Henrik.

_BEH5688  Henrik Pedersen
Henrik og Mikkel har kjøpt medlemskap i GU.

Han mener samarbeid vil bidra til å skape et felles løft for klubben.

- Jeg synes det er inspirerende at vi kan stå sammen for Strømsgodset og jeg gleder meg vilt til den dagen GodsetUnionen er tilbake i store mengder på stadion og vi igjen kan fylle Marienlyst. Vi savner våre supportere. Det blir ikke det samme uten de, sier Henrik.

Kaptein Mikkel Maigaard er en av de som også har kjøpt medlemskap i GodsetUnionen. Det samme har Herman Stengel, Lars-Jørgen Salvesen og Viljar Myhra - for å nevne noen.

- 2020 ble et spesielt år med tomme tribuner. I år skal vi ha fansen tilbake på stadion igjen og vi håper det skjer så fort som mulig. GodsetUnionen bidrar til å skape en helt fantastisk atmosfære på Marienlyst og vi setter stor pris på innsatsen de legger ned. Vi spillerne merker det på banen. Det gir oss en ekstra energi. Sammen er vi sterkere, sier Mikkel.

Klikk her hvis du ønsker å melde deg inn i GodsetUnionen.

Samt eventuelle spørsmål om medlemskap kan sendes på e-post til [email protected]

Bedriftsmedlemskap? Send e-post til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: