Stortap mot Molde

Et dødelig effektivt Molde scoret fire mål på tjue minutter i 1. omgang, og vant komfortabelt på Marienlyst.

Lørdag var det klart for første hjemmekamp på over en måned, første på nytt kunstgress og første for vår nye hovedtrener Henrik Pedersen. Men til tross for en positiv åpning på kampen ble det alt annet enn den starten noen av oss håpet på.

Etter at Godset hadde vært det førende laget innledningsvis, der vi var aggressive i presset og hadde hatt et par halvsjanser, tok Molde ledelsen noe ut av det blå.

Et frispark ble slått inn i boksen av Magnus Wolff Eikrem, der Martin Bjørnbak vant hodeduellen, headet ballen tilbake til Martin Ellingsen, som også han vant hodeduellen – og headet ballen i det lengste hjørnet.

Hat-trick av Leke James

Seks minutter senere fikk gjestene sin andre mulighet. Leke James mottok ballen feilvendt fra Eikrem like utenfor feltet, vendte av Mounir Hamoud og plasserte ballen i hjørnet alene med Viljar Myhra.

Ti minutter senere scoret James sitt andre mål. En avslutning fra Eikrem gikk via et Godset-bein og til spissen ved bakre stolpe. Nokså upresset la han ballen i det nærmeste hjørnet.

Fire minutter igjen satt mål nummer fire på målsjanse nummer fire, da Leke James ble tremålsscorer etter hjørnespark fra Eikrem.

Like etter mål nummer fire kunne Molde økt til fem, men denne gangen ble det ikke nettsus.

Sjansefattig 2. omgang

Etter 20 ekstremt innholdsrike minutter var det derimot ekstremt lite å rapportere om de siste 60. Det roet seg noe de siste ti minuttene før pause, og tendensen fortsatte i 2. omgang.

GodsetUnionen sto på gjennom hele 2. omgang og gjorde sitt for å løfte laget, og ble også fortjent kåret til dagens SIF-gutt, men vi var i realiteten aldri nær redusering i 2. omgang.

Det nærmeste var nok etter 66 minutter, da Sebastian Pedersen fikk hodet på en ball fra Muhamed Keita, men heller ikke den gangen klarte vi å true Moldes mål på ordentlig vis.

Dermed endte kampen med 4-0-seier til serieleder Molde.

Strømsgodset - Molde 0-4 (0-4)

12. runde i Eliteserien, Marienlyst stadion, 5 313 tilskuere
Mål: 0-1 Martin Ellingsen (9.), 0-2 Leke James (15.), 0-3 Leke James (25.), 0-4 Leke James (29.)
Gule kort: Muhamed Keita, Martin Spelmann (MFK), Vegard Forren og Fredrik Sjølstad (MFK)
Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF