NTB_IPiJ1igzfps

Stortap i serieåpningen

Molde vant til slutt 4-0 i seriepremieren på Aker stadion.

Det var jevnt i sjansestatistikken i Molde i kveld, men foran mål var hjemmelaget det soleklart beste laget.

Eirik Hestad sendte Molde i føringen midtvies i den første omgangen, før vi burde ha utlignet ti minutter senere. Etter strålende angrepsfotball ble Eirik Ulland Andersen spilt fri én mot én mot MFK-målvakt Karlstrøm, men sistnevnte reddet avslutningen.

Like før pause fikk så Marko Farji en stor mulighet til å utligne, men hans avslutning snek seg like utenfor lengste stolpe.

1-0 sto seg til pause, men allerede fem minutter ut i den andre omgangen ble Molde tildelt straffespark etter en VAR-sjekk. SIF-debutant Per Kristian Bråtveit fikk hånda på straffen, men maktet ikke å holde ballen ute av nettmaskene.

I sluttminuttene la Molde så på til 3-0 og 4-0 på to mål vi vil kategorisere som for enkle baklengsmål, ved Kristian Eriksen og Magnus Wolff Eikrem. Mellom scoringene hadde både Dodou Gaye og Gustav Valsvik muligheter til å redusere, men heller ikke ved disse anledningene ble det nettkjenning.

Dermed endte det 4-0 til Molde.

Allerede førstkommende søndag spilles årets første hjemmekamp når Rosenborg gjester Marienlyst. Billett til den kampen kjøper du her.