tempImagehFZ1o0

Storslagent Kick Off

Med 1200 folk i salen ble årets Kick Off en av de best besøkte gjennom tidene. Her følger et bildegalleri fra festkvelden.

Annonse:

Etter en overbevisende 4-0 seier over Mjøndalen i treningskamp på Marienlyst lå alt til rette for en real festaften på Union Scene. Forhåndssalget var stort og det var ventet stinn brakke når vi inviterte til årets Kick Off.

Ballet ble åpnet med en lenger intervjuseanse med Jørgen Isnes. Kveldens konferansier Håvard Lilleheie intervjuet Jørgen om hans trenerreise, hans filosofi og hans tanker om Strømsgodset. 

Etter en liten pause startet det skikkelige showet, anført av Håvard Lilleheie. GodsetUnionen med Truls W. Schøne og Thor Arne Hanssen satte stemningen med allsang fra scenen før danserne fra Sirens Cheerdance Club leverte et forrykende danseshow.

Trenerteamet ble presentert og daglig leder Magne Jordan Nilsen fortalte om klubbens stampunkt rundt ligastruktur. Før artist Niklas Jung Hansen, sammen med Marius Bergseth fremførte to nydelige låter. 

En av kveldens store høydepunkt var for de fleste spillerpresentasjonen. Anført av dundrende musikk ble én og én dame- og herrespiller presentert på "catwalken". Og både gutta og jentene bød på seg selv med dansemoves og ulike stunt. Seanen ble avsluttet med intervjuer, før Ingvill, Kaja, Gustav og Marcus tok del i en mini-utgave av kongen befaler fra scenen. 

Som seg hør og bør ble Kick Off rundet av med en gnistrende konsert av C-laget som fikk med publikum på allsang på samtlige 15 låter. Et ekstra flott innslag ble "Evig Liv" når en av klubbens største fans, Morten Kvarme, deltok på vokal fra scenen. Og når bandet, sammen med gjesteartistene Niklas Jung Hansen, Hans Cato Kristiansen, Finn Tore Tokle og Jonny Skalleberg rundet av Kick Off med "Gamle Gress" var kvelden komplett.

Takk til alle 1200 fans, sponsorer, frivillige, artister, spillere og ansatte som bidro til å gjøre dette til en av tidenes beste Kick Off! Vi sees på Marienlyst

Her følger et bildegalleri fra kvelden

 

Annonse fra Eliteserien: