Storseier over Molde

Strømsgodset slo Molde 6-0 på Marienlyst. 6-0!

Se høydepunktene her.

Vi fikk rett og slett servert en festaften på Marienlyst i kveld. Det har kladdet litt offensivt de siste ukene, men i dag slo Strømsgodset ut i full blomst. Seks ganger måtte Molde hente ballen ut av eget nett.

Den første gangen var ti minutter før pause. Fred Friday vant ballen høyt i banen, og ble spilt direkte gjennom av Kreshnik Krasniqi. Kraftspissen holdt Molde-stopperne unna, og satte kontant inn vårt første mål alene mot Andreas Linde.

Fem minutter senere doblet vi ledelsen. Kreshnik Krasniqi var igjen involvert, da han etter fint forarbeid av Tobias Gulliksen slo en glimrende ball ut til Lars Vilsvik. Lars headet deretter ballen ned til Johan Hove, som hadde kommet på et smart løp i rommet mellom stopper og back. 21-åringen var iskald da han alene med keeper Linde lurte ballen forbi målvakten og i nettet.

De magiske minuttene stoppet heller ikke der. Rett før pause var det Tobias Gulliksen som vant ballen høyt, før han danset litt rundt Molde-forsvaret innenfor 16-meteren. Det endte med at han ble lagt i bakken, og dommer Amland hadde lite annet valg enn å peke på krittmerket.

Og når Herman Stengel får sjansen derfra, da blir det som regel scoring. Det ble det også denne gangen, og etter ti magiske minutter på Gamle gress sto det 3-0 til pause.

Etter pause spilte vi videre med selvtilliten vi hadde gitt oss selv før pause. Vi hadde full kontroll på kampen, styrte banespillet og rullet opp flere flotte angrep vi ikke fikk uttelling på.

Men i sluttminuttene rant det inn på ny. Først et kvarter før slutt, da banens bestemann - og yngstemann - tegnet seg på scoringslista. Etter innlegg fra Halldor Stenevik la Tobias Gulliksen ballen kontrollert i det lengste hjørnet, og etter 75 minutter der Tobias hadde herjet med Molde var det fullt fortjent at han også fikk seg en scoring.

I kampens siste ordinære minutt la så innbytter Kristoffer Tokstad på til 5-0. Innbytteren ble spilt frem av en annen innbytter, Valdimar Ingimundarson, og banket inn vårt femte.

Men det skulle bli enda mer - og punktumet skulle selvfølgelig settes av 18-åringen fra Konnerud. Tobias fikk ballen av Kristoffer Tokstad, dro noen kroppsfinter, før han tok med seg ballen innover i banen og la den i det lengste hjørnet til 6-0.

Nå venter Tromsø på Alfheim, før vi tar i mot MIF til Ælv Classico i vår neste kamp på Marienlyst. Den kampen er ikke før om tre uker, men billettsalget åpner allerede onsdag klokken 10. Kjøp billett og bli med på neste fest på Marienlyst!