Storseier over MIF

Godset dominerte fullstendig og vant til slutt 4-0 over de brune på Marienlyst i dag.

Annonse:

- Som jeg sa til gutta etter kampen, så viser vi at det er divisjonsforskjell etter hvert i dag, og det skal det være. Jeg er ikke fornøyd med første 15, men etter det viser vi mer selvtillit, tør å være modige, spiller mer fremover når vi har mulighet til det og har mer bakromsbevegelser. Det ender med mye bra kombinasjonsspill, og et mer aggressivt og fremoverlent Godset-lag, oppsummerer Jørgen Isnes etter kampen.

Kampens første scoring kom etter en halvtime. Ti minutter tidligere hadde Thomas Grøgaard kommet inn for Lars Vilsvik, som måtte gi seg med skade, og det var nettopp Grøgaard som åpnet scoringsballet.

Tidligere hadde vi hatt et par store sjanser som ble reddet av både målvakt og forsvarsspillere på strek hos gjestene - blant annet en trippelsjanse med Stengel, Boahene og Brunes, som alle fikk sine avslutninger reddet på strek på rekke og rad.

Midtveis i den andre omgangen doblet Jonatan Braut Brunes ledelsen etter hjørnespark. Stengels innsvinger traff hodet til Valsvik, videre til Mehnert og deretter til Brunes som doblet ledelsen.

Åtte minutter før slutt ble to til tre da vi ble tildelt straffespark, der Herman Stengel var like kontant som vanlig - og på overtid fastsatte innbytter Albert Thorsen resultatet til 4-0 i sin første kamp for året.

- Det er veldig fint å få møtt «3050» til treningskamp to uker før seriestart. Det gjør noe med tenningsnivået, og disse kampene betyr mye for mange rundt klubben uansett om det er serie, cup eller «vennskapskamp» - og da er det deilig å sette dem ordentlig på plass, sier Jørgen Isnes.

Kampfakta
Strømsgodset - Mjøndalen 4-0 (1-0)

Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Thomas Grøgaard (31), 2-0 Jonatan Braut Brunes (66), 3-0 Herman Stengel (82, str.), 4-0 Albert Thorsen (90)
Vårt lag: Viljar Røsholt Myhra - Ari Leifsson, Gustav Valsvik (Sondre Fosnæss Hanssen fra 79), Fredrik Kristensen Dahl - Lars Vilsvik (Thomas Grøgaard fra 20), Herman Stengel, Ernest Boahene (Ipalibo Jack fra 52), Halldor Stenevik (Ole Enersen fra 79) - Marcus Mehnert, Jonatan Braut Brunes (Andreas Skjold fra 70), Jostein Ekeland (Albert Thorsen fra 79).

Annonse fra Eliteserien: