Storseier mot MIF

Generalprøven endte med storseier over våre brune erkerivaler – og et perfekt grunnlag for et flott Kick Off på Union Scene.

Kveldens generalprøve kunne knapt gått bedre – og endte med 5-0-seier til oss.

For reaksjoner etter kampen: Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen henter fortløpende inn spillere for reaksjoner etter kampen i sitt livestudio her.

Strømsgodset gikk også rett i strupen på erkerivalen i dag – og det var knapt spilt fem minutter da Marcus Pedersen satte inn vårt første. Etter glimrende forarbeid fra Tokmac Nguen fikk Marcus en enkel jobb med å sende oss i ledelsen.

Et kvarter senere var Marcus igjen på rett plass til rett tid. En strålende ball fra Francisco Júnior ut til Jonathan Parr på venstre, og backen slo inn foran mål. Der var Marcus, som igjen kunne sette ballen i det åpne målet.

Amahl scoret sitt første

Etter en drøy halvtime åpnet vi opp MIF-forsvaret på ny, og kom to mot én med Tokmac Nguen og Amahl Pellegrino. Tokki spilte gjennom Amahl, og alene med keeper satte den tidligere MIF-spilleren enkelt inn sitt første mål i blått – med assist fra bestekompis Tokki.

Noen minutter senere var det Tokki selv som satte inn vårt fjerde – og noterte seg for sitt tredje målpoeng. Kantspilleren fikk ballen fra Bassel Jradi, skar inn fra venstre, og satte ballen vakkert i det lengste hjørnet fra 15 meter.

I 2. omgang roet kampen seg ned noen hakk – samtidig som den ble stykket opp av mange bytter.

Mange bytter i 2. omgang

For vår del kom blant annet Mos Abdellaoue, Christopher Lindquist og Hasan Hüseyin Duman på banen i løpet av den siste halvtimen.

Rett før slutt kom så mål nummer fem, litt ut av intet, da en lang ball opp fra Jakob Glesnes til Mos Abdellaoue havnet hos tidligere SIF-spiller Sondre Solholm Johansen – som sendte et tilbakespill forbi egen målvakt og inn i eget nett til 5-0.

Det gjør at vi går inn til kveldens Kick Off – og ikke minst neste helgs seriestart mot Stabæk – med en fantastisk god følelse. Og ikke minst fikk vi satt våre naboer litt på plass igjen etter fjorårets cupkamp – noe som alltid er godt, treningskamp til tross.

Nå gleder vi oss til kveldens Kick Off – der vi blant annet endelig skal få presentere vår nye drakt. Vel møtt på Union Scene!

SIF - MIF 5-0 (4-0)
Treningskamp, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Marcus Pedersen (5.), 2-0 Marcus Pedersen (20.), 3-0 Amahl Pellegrino (34.), 4-0 Tokmac Nguen (40.), 5-0 Sondre Solholm Johansen (84., selvmål)
Gule kort: Quint Jansen og Jibril Bojang (MIF)
Dommer: Rohit Saggi, Drafn
Vårt lag (4-2-3-1): Espen Bugge Pettersen - Lars Vilsvik, Jakob Glesnes (K), Marius Høibråten, Jonathan Parr - Francisco Júnior, Herman Stengel - Tokmac Nguen, Bassel Jradi, Amahl Pellegrino - Marcus Pedersen.
Innbyttere: Lars Sætra 28 min. for Marius Høibråten, Mos Abdellaoue 28 min. for Marcus Pedersen, Christopher Lindquist 22 min. for Tokmac Nguen, Hasan Hüseyin Duman 16 min. for Francisco Júnior, Stian Ringstad 15 min. for Amahl Pellegrino og Mounir Hamoud 7 min. for Lars Vilsvik.
Ubenyttet reserve: Pål Vestly Heigre og Kim André Madsen.