Stor interesse for KICK OFF

2500 billetter er solgt til onsdagens virtuelle Kick Off. Det er mange som ønsker å støtte Strømsgodset i en vanskelig tid og det er fantastisk å oppleve det sterke engasjementet for klubben.

Annonse:

Da Korona-pandemien satte en stopper for all aktivitet i Strømsgodset, bestemte vi oss for å å arrangere tidenes første Virtuelle Kick Off live på Facebook og godset.no. Arrangementet vil være åpent for alle digitalt og gratis.

Vi har likevel åpent for muligheten til å kjøpe en frivillig billett til kr. 100,- som en støtte til klubben. Og det er det mange som har gjort! Vi har nå passert 2300 solgte billetter - helt fantastisk!

Ønsker du å kjøpe bilett kan du gjøre det via Vipps-nummer: 11323 eller via billettsiden.

Vårt virtuelle Kick Off vil ledes av Håvard Lilleheie, og han kan blant annet by på intervju med spillere, quiz med fine premier, musikk fra Rune Marthinsen og en god prat med Henrik Pedersen og Jostein Flo.

Du får rett og slett massevis med blå magi rett inn i stua denne onsdagskvelden.

Håvard Lilleheie gleder seg stort til sendingen og sier følgende om happeningen:

Det vi får på onsdag er gleden over å være Godset-supporter, formidlet på den måten vi kan nå. Det er en spesiell tid. Det er en spesiell tid for Godset, for alle klubber, for næringsliv – for alle. Vi er der nå at klubben trenger dere mer enn noensinne. Det båndet som er mellom klubb og supporter har aldri vært viktigere enn det er nå.

Gitt de rammene vi har er det viktig å samles. Det er viktig at vi gleder oss over å være i fellesskapet Strømsgodset. Selv om tribunene er tomme, selv om det ikke spilles fotball. Men det vil bli spilt igjen. En eller annen gang vil det bli spilt. Strømsgodset er kvalifisert. Og for at det skal bli best mulig opplevelse, så trenger klubben det unike og sterke båndet som vi har til våre supportere. Det skal vi få til nå.


I forbindelse med billettsalget har vi fått god drahjelp fra flere tidligere Godset-helter som ønsker å bidra. 

Blant annet Jakob Glesnes, Peter Kovacs, Martin Ødegaard, Gustav Wikheim, Tokmac Nguen, Dimmi Barannik, Ulf Camitz og Glenn Arne Hansen. I tillegg har flere andre personligheter som Bjørn Gulden (Puma) og Jon H. Børrestad (TV2) engasjert seg.

Det er rørende å se engasjementet som vises rundt omkring i Norge og verden. Både fra gamle helter og fra folk generellt. 

TUSEN TAKK for støtten alle sammen.

Annonse fra Eliteserien: