Sterk seier for Team SIF

Team SIF lå under 2-0 mot Kråkerøy – men slo knallhardt tilbake og vant 5-2 på Fredrikstad stadion.

Team SIF leverte uten tvil årsbeste i Fredrikstad i dag, der de leverte en bunnsolid kamp i 90 minutter, og til slutt vant 5-2 over Kråkerøy.

I videovinduet under kan du høre hva kaptein Kasper Flo og målscorer Magnus Lankhof Dahlby hadde å si om kampen – mens en lattermild Loti Celina prøvde å kuppe intervjuet.

Mens Kasper og hans stoppermakker Arnar Gudjonsson holdt svært god orden i det defensive, var Magnus tidvis et stort uromoment for Kråkerøy-kaptein Ole Christoffer Heieren Hansen, som står med hele 275 kamper for Sarpsborg i Eliteserien og 1. divisjon. I tillegg til at Magnus noterte seg for både scoring og målgivende, måtte Heieren Hansen ta et gult kort for å hindre han fra en stor målsjanse i sluttminuttene.

Men det skal også nevnes at disse tre langt ifra var de eneste som gjorde en god jobb i kveld. En svært god kollektiv prestasjon var det som gjorde utslaget for vår del, der alle på banen leverte en glimrende kamp. Samtlige utespillere utenom de to midtstopperne var også involvert i minst én av scoringene.

To tidlige mål i mot

Selv om vi åpnet kampen bra, var det hjemmelaget som scoret først. Etter et frispark fikk tidligere Sarpsborg 08-kaptein Ole Christoffer Heieren Hansen pirka ballen i mål. Ti minutter senere doblet de så ledelsen ved Herman Blystad.

Men to tidlige mål i sekken til tross, vi fortsatte vårt vanlige spill og virket uanfektet av de to målene vi hadde sluppet inn.

Utlignet før pause

Drøye ti minutter senere slo vi tilbake på et hjørnespark fra Hasan Hüseyin Duman. Kreshnik Krasniqi stusset ballen videre, før en Kråkerøy-spiller satte ballen i eget mål.

Og to minutter senere var vi like langt. Mathias Gulliksen slo en god ball ut mot Kreshnik Krasniqi, som slo et godt innlegg. Foran mål satte Simen Hammershaug inn utligningen med en heading helt etter boka.

Avgjorde kampen i 2. omgang

Etter pause så vi oss aldri tilbake, og drøye ti minutter etter hvilen var kampen snudd. En ny god ball fra Mathias Gulliksen spilte fri Magnus Lankhof Dahlby, som slo en god ball inn til Aleksander Stenseth foran mål. Aleks satte ballen mellom beina på keeper og til 3-2.

Fire minutter senere økte vi ledelsen etter en flott scoring. Venstreback Andreas Nyhagen vant ballen på midtbanen, før han satte fart fremover og kombinerte med Gulliksen. Andreas fikk ballen tilbake, og satte ballen via stolpen og i nettet fra 20 meter.

Tjue minutter før slutt satte vi den endelige spikeren i kista med en god overgang. Kreshnik Krasniqi sendte en lang ball opp mot Loti Celina, som dro av en mann, og ga ballen videre til Magnus Lankhof Dahlby. Magnus satte ballen inn ned i hjørnet, og 5-2 til oss.

5-2 ble altså sluttresultatet etter den svært sterke snuoperasjonen. Da var det naturlig nok god stemning i garderoben etter kamp.

Ny hjemmekamp lørdag

Med det tok vi vår andre strake seier i 3. divisjon, og står nå med solide ti mål på de to siste kampene.

På lørdag venter Bjørnevatn på Marienlyst i vår neste kamp – da er det bare å møte opp og støtte unggutta til en ny trepoenger. Avspark på lørdag er klokka 18.

Kampfakta
Kråkerøy - Team SIF 2-5 (2-2)
Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, Fredrikstad stadion
Mål: 1-0 Ole Christoffer Heieren Hansen (12.), 2-0 Herman Blystad (22.), 2-1 Eirik Laabak (34., sm.), 2-2 Simen Hammershaug (36.), 2-3 Aleksander Stenseth (57.), 2-4 Andreas Nyhagen (61.), 2-5 Magnus Lankhof Dahlby (71.)
Gule kort: Markus Ulstrup Engebretsen, Ole Christoffer Heieren Hansen (KIL) og Andreas Nyhagen (SIF 2)
Dommer: Abdulhadi Al-Fahad, Ekholt BK
Team SIFs lag (4-3-3): Matias Finnestrand - Loti Celina, Arnar Gudjonsson, Kasper Flo, Andreas Nyhagen - Hasan Hüseyin Duman, Mathias Gulliksen, Kreshnik Krasniqi - Simen Hammershaug, Magnus Lankhof Dahlby, Aleksander Stenseth.
Innbytter: Åsmund Bergum Edvardsen 3 min. for Magnus Lankhof Dahlby.