Aleksander Biermann Stenseth, Team SIF

To strake seire for G18-laget

G18-laget slo Molde 4-3 på Marienlyst og står nå med to strake trepoengere i Nasjonal Liga. Aleksander Stenseth banket inn tre mål og ble matchvinner i siste spilleminutt.

Annonse:

Det gror utvilsomt godt i Strømsgodset og søndag leverte juniorgutta våre en ny sterk prestasjon i Nasjonal G19-liga. Molde ble sendt hjem med tap etter tre mål av Aleksander Stenseth og ett av Mustapha Fofana.

Men det var gjestene som kom best i gang i sola på Marienlyst. Molde tok kommandoen innledningsvis og vi slet med å komme ordentlig opp i press.

- Molde styrte det meste og vi ble spilt unødvendig lave. Vi lå under 2-1 til pause og var egentlig heldige med det, sier trener Øyvind Thorsen.

Han tok grep i pausen og foretok et par bytter. I tillegg ble presshøyden justert høyere. Det lyktes vi godt med. På midten kom brødrene Mathias og Tobias Fjeld Gulliksen mer med i matchen og vi evnet i større grad å spille av Molde sitt press. Dermed ble kampbildet de siste 45 minuttene et helt annet.

Aleksander Stenseth, som var en trussel gjennom hele kampen fra sin posisjon på venstre kant, kvitterte til 2-2 før Mustapha Fofana tok saken i egne hender. Spissen rappet regelrett ballen fra en Molde-stopper, parkerte gjestenes forsvar og avsluttet med en iskald avslutning mellom beina på keeper. En flott prestasjon!

Molde kom tilbake i matchen etter sløvt forsvarsspill hos oss, men helt på tampen sikret vi seieren etter en herlig scoring. Fofana tok på seg danseskoene og forserte Molde-forsvaret på utsøkt vis, før han serverte hat-trick-helten Aleksander Stenseth, som nok en gang kom inn fra venstrekanten og senket Molde. Det resulterte betimelig nok i elleville jubelscener både på banen og benken.

- Dette ble en kamp med mye læring, der vi tar med oss viktigheten av å være med fra start, vinne midtbanen og ha nok gjennombruddskraft på siste tredjedel, sier trener Øyvind Thorsen.

G18-laget står nå med full pott og rikelig med selvtillit etter to runder i Nasjonal Liga. For 14 dager siden vant gutta 3-1 borte mot Rosenborg i Trondheim.

Neste kamp er hjemme mot Aalesund søndag 31. mars klokken 13.30 på Gulskogen Arena. Dette er samme dag som A-laget serieåpner mot FK Haugesund og vi anbefaler å lade opp til det oppgjøret med å følge morgendagens helter i aksjon på Gulskogen.

Annonse fra Eliteserien: