Stengel tok tak i comebacket

Herman Stengel leverte god kamp i sitt comeback etter tre måneders skadefravær.

Annonse:

Midtbanespilleren har vært ute av drift siden midten av juli etter et inngrep i lysken. Det har dessverre tatt lenger tid enn først ventet å komme tilbake i trening, men den siste uken har han endelig trent for fullt.

Ideelt sett burde nok Hokksund-gutten hatt en treningsuke eller to til i beina, men grunnet karantene på Ipalibo Jack ble han kastet rett inn i startoppstillingen.

Man skulle kanskje tro at Stengel ville være litt rusten, men det så aldeles ikke sånn ut på Aker stadion. 25-åringen tok på seg ansvar sentralt i banen og virket trygg og god på ball. Blant annet slo han flere gjennombruddspasninger som nesten endte med scoringer.

- Det var gøy å spille og gøy å starte igjen, men kjedelig at det blir et tap. Jeg synes kampen er jevn, men Molde har de største sjansene og vinner forsåvidt fortjent. Vi har mulighetene og vi er nødt til å utnytte det bedre, sier Stengel.

- Hvordan kjennes det etter 78 minutter i beina?

- Det kjennes faktisk okay ut. Det gjelder å komme inn i fotballrytmen og få mer enn tre treninger, så blir det her bra.

Se hele intervjuet her:


Annonse fra Eliteserien: