Stengel tilbake etter skadeavbrekk

Herman Stengel (25) trener for fullt igjen etter tre måneder på sidelinjen.

Annonse:

For tre måneder siden var Hokksund-gutten gjennom et inngrep i lysken etter å ha slitt med en belastningsskade over tid. Etter planen skulle midtbanespilleren være tilbake på banen etter seks uker, men det har dessverre tatt lenger tid enn først forventet.

Stengel har ikke vært på banen siden han kom innpå mot MIF i midten av juli.

Nå er imidlertid Stengel tilbake i full trening og klar for å bidra utover høsten. Det er utvilsomt godt nytt for Strømsgodset.


- Det ble litt for lenge avbrekk, men det er deilig å være tilbake og kjenne på kula igjen, sier 25-åringen, som forlenget kontrakten med SIF tidligere i høst.

Stengel vil bidra med kreativitet, rutine og kløkt – det kommer godt med i en hektisk sesonginnspurt.

 - Touchen er meget, meget bra. Jeg hadde faktisk årets pasning her på treningen i går, sier en entusiastisk Stengel med smil om munnen.

- Formen er det hakket verre med, men det kommer, fortsetter han.

Han har trent godt også under skadeperioden, men det er noe eget med fotballbevegelser og Stengel trenger noe tid til å komme opp på det nivået som kreves i denne spillestilen. Men han nyter stor tillit hos Henrik Pedersen og hovedtreneren er naturlig nok glad for å ha midtbanespilleren tilbake i full sving.

Stengel mener mye ligger til rette for at dette SIF-laget skal få ut potensialet i høst og det som også blir en vinter.

- Vi er et høstlag. Det blir tett, vi er nødt til å ha med noen seire og må bli bedre til å avgjøre kampene. Det er mange bra fotballspillere her. Vi må bare få det ut, sier han.

Annonse fra Eliteserien: