Stengel gjester Godset-podden

Herman Stengel prater ut om overgangen til Strømsgodset i ukens podkast.

Annonse:

22-åringen fra Hokksund er omsider på plass der han hører hjemme. Etter sine to første treningsøkter med Strømsgodset var det helt naturlig å få Herman inn i studioet til Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen oppe på VIP-corner.

Det ble en særdeles trivelig seanse der midtbanespilleren prater om hvorfor han vraket Vålerenga til fordel for en treårskontrakt med Strømsgodset. Herman har vært på radaren til Godset ved flere tidligere anledninger, og derfor føles det på mange måter som brikkene faller på plass når han nå er tilbake i distriktet. Herman har allerede kommet godt inn i spillergruppa og han er i det hele tatt veldig glad for å være Godset-gutt.

- Alt virker veldig bra. Det er en veldig enkel gjeng å komme seg inn i og jeg er blitt tatt godt i mot. Det er løst og fast nede i garderoben og god stemning, sier ballsentralen.

I løpet av sendingen kommer vi inn på en rekke temaer og vi tar naturligvis for oss Hermans karriere fra han var en neve stor på Falkbanen i Hokksund til den etablerte toppspilleren han har utviklet seg til å bli.

Det ble mye støy blant VIF-fansen da Herman signerte for Godset i fjor. Selv gikk han i dekning da det sto på som verst. Nå, noen måneder senere, har han kun fokus på det som skal skje fremover. Herman har stor tro på at Strømsgodset går en god sesong i møte.

- Det er masse gode spillere her og det blir hard kamp om plassene, sier 22-åringen, som gleder seg enormt til endelig å få opplevde Marienlyst-trøkket som Godset-spiller.

Herman kommer også inn på hvordan det blir å møte Vålerenga på Intility Arena i 4. serierunde, og gamle kjente i Stabæk allerede i seriepremieren på Marienlyst. Herman hadde mange gode år på Nadderud, selv om han ble en ufrivillig part i den kontroversielle overgangssaken mellom Stabæk og Vålerenga.

A0012068 web Herman

Annonse fra Eliteserien: