Stengel foran RBK-kampen

Herman Stengel har notert seg for målgivende pasning i de to siste kampene. Vi tok en prat med Hokksund-gutten foran fredagens møte med Rosenborg.

Annonse:

Stengel har løpt og løpt denne sesongen, gjerne opp mot 12-13 kilometer per kamp, men det harde arbeidet har ikke resultert i godt nok sluttprodukt.

Ikke før nå i de siste kampene.

Mot Lillestrøm serverte han Moses Mawa glimrende på ledermålet, det samme gjorde Stengel da Lars-Jørgen Salvesen banket inn 1-0 borte mot FK Haugesund. Trener Henrik Pedersen har ønsket å få Herman høyere i banen og utfordret ham på å bli mer effektiv i siste tredjedel.

Den hansken har 24-åringen plukket opp.

- Jeg har ligget litt annerledes de siste kampene og da er du nødt til å ha litt sluttprodukt. Det var også på tide. Det har vært stusselig det året her – også fjoråret. Generelt vært stusselig siden jeg kom. Nå er det en liten flytsone som en må forsøke å hoppe på, sier Stengel ærlig.

Nå gjelder det å fortsette i samme spor i de fire siste kampene - og spesielt når Rosenborg gjester Marienlyst fredag.

- Vi har vært tøffe kamper igjen og jeg tror vi kan gjøre det bra i alle. Det kjennes bedre ut og her hjemme har vi styrt kamper mot de flest lag egentlig – i alle fall nå i det siste. Jeg håper vi kan gjøre det samme mot Rosenborg og setter de samme sjansene stolpe inn i stedet for stolpe ut.

Se hele intervjuet med midtbanespilleren her:


Annonse fra Eliteserien: